Stage Frontend developer automation & orchestration

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij de nadruk meer ligt op de achterliggende techniek dan op het design, zonder dat je hierbij de gebruiker uit het oog verliest? Reageer dan op deze stageopdracht.

Opleidingsniveau: hbo/wo
Locatie: Utrecht
Aantal uur: 32-40 
Sluitingsdatum: 23 augustus 2019

Wat houdt de opdracht in?

Bij SURF werken we aan een omgeving waarmee we onze netwerkinfrastructuur op grote schaal geautomatiseerd kunnen uitrollen. Het design van één van de op React JS gebaseerde frontends die we hiervoor gebruiken, is toe aan een restyle. We denken dat we, door het gebruik van een CSS framework, een uniforme applicatie kunnen creëren die meer structuur biedt. Daarom vragen we jou om de verschillende CSS frameworks te onderzoeken en evalueren voor onze toepassing. Hierbij is het van belang dat ze geschikt zijn voor React JS en SASS. Op basis van je onderzoek maak je een prototype en pas je, afhankelijk van de tijd en impact, het nieuwe ontwerp toe in de frontend.

Wat ga je precies doen?

  • Je vergelijkt mogelijke CSS frameworks voor React JS en SASS en kiest de meest geschikte oplossing voor onze applicatie.
  • Je maakt een nieuw design volgens onze huisstijl en past die in (een deel van) de applicatie toe als prototype.

Wij vragen

  • Je volgt een technische hbo- of wo-studie en hebt ervaring met programmeren.
  • Je bent minimaal derdejaars student.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent klant- en servicegericht.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende (afstudeer)stage in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau. Voor deze opdracht biedt SURF een stagevergoeding. Ons kantoor ligt op een toplocatie, op nog geen 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal.

Interesse?

Stuur uiterlijk 23 augustus 2019 je cv en een heldere motivatie naar hr@surfnet.nl, o.v.v. “Stageopdracht frontend AO team NIP”.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.