Vacature Inkoper

Als inkoper bij SURFmarket zoek je voor het onderzoek en onderwijs de beste oplossing met de beste voorwaarden. Dit doe je samen met instellingen en op basis van hun marktvraag. Ben jij een adviesvaardige inkoopprofessional? Jaag je vernieuwing aan en wil je hier samen met ons aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werk- en denkniveau: hbo
Locatie: Utrecht
Aantal uur: 32 - 40

Keuken op kantoor bij SURF

Wat houdt de functie in?

SURFmarket staat voor een transparant, relevant en rechtmatig portfolio aan diensten en producten voor onderzoek en onderwijs. Vanuit dat oogpunt voert SURFmarket in opdracht van onderzoek- en onderwijsinstellingen tal van inkooptrajecten uit, voornamelijk omvangrijke (Europese) aanbestedingen. Om aangesloten instellingen optimaal van dienst te kunnen zijn zoeken wij een adviesvaardige en proactieve inkoper met aantoonbare ervaring met Europese aanbestedingen.

Als inkoper heb je te maken verschillende inkoopvraagstukken en ben je in staat om hierbij de juiste strategie in te zetten. Je kent ‘de regels van het spel’ en kunt dit op tactvolle wijze positief beïnvloeden. Naast abstract denken en handelen ben je ook die pragmaticus die heldere plannen van aanpak maakt en zelfstandig inkooptrajecten uitvoert. Rechtmatigheid en doelmatigheid zijn daarbij de belangrijkste aspecten voor jou. Er liggen voor het aankomende jaar uitdagende inkoopvraagstukken klaar. We zoeken iemand die daar met enthousiasme mee aan de slag gaat.

Wat ga je precies doen?

   • In samenwerking met instellingen (hoger onderwijs, umc’s en onderzoeksinstellingen) begeleiden van (Europese) aanbestedingstrajecten.
   • Bijdragen aan het vormgeven/professionaliseren van het inkoopbeleid.

   Wij vragen

   • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
   • Inkoopervaring en ervaring met Europees aanbesteden (must).
   • Affiniteit met ICT, onderwijs en/ of onderzoek.
   • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

   Wij bieden

   SURFmarket biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving volgens de filosofie van Het Nieuwe Werken. Wij zijn gevestigd vlak bij Utrecht Centraal Station (Hoog Catharijne). Je kunt rekenen op een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en veel ruimte voor ontwikkeling. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

   Interesse?

   Je motivatie en cv stuur je per e-mail naar SURFmarket B.V., ter attentie van hr-manager Romanda Lebbink, e-mail: sollicitatie@surfmarket.nl.