Wat kan SURFmarket voor jou betekenen?

SURFmarket is de ICT-inkooporganisatie van SURF. Wij kopen ICT en content in tegen de best mogelijke voorwaarden en maken deze vervolgens beschikbaar via de portals Mijn SURFmarket en SURFspot. Ook ondersteunen we je bij aanbestedingstrajecten.

25 jaar kennis en ervaring

SURFmarket heeft meer dan 25 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod:

  • We bieden een breed ICT-aanbod tegen gunstige voorwaarden dat nauw aansluit op de behoefte van de instellingen.
  • We garanderen de rechtmatigheid binnen het inkoopproces en er wordt op toegezien dat marktpartijen hun diensten conform wet- en regelgeving en gemaakte afspraken leveren.
  • Het aanbod is eenvoudig online te verkrijgen voor alle gebruikers.

Breed assortiment

Als je instelling is aangesloten bij SURFmarket, dan beschik je over één digitaal platform en ingang waar je je licenties voor je instelling beheert. Via Mijn SURFmarket heb je een keuze uit een scala aan software en digitale content  (tijdschriften en wetenschappelijke informatiebronnen). Deze zijn beschikbaar voor voor de gehele campus,  een faculteit, vakgroep, werkgroep of individu. Via de webwinkel van SURFspot kopen ook studenten en medewerkers tegen de laagste prijzen software of hardware.

Op Mijn SURFmarket regel je de volgende zaken:

  • de contractadministratie
  • afgesloten (campus)licenties en gebruiksvoorwaarden bekijken
  • de autorisatie van collega’s bepalen
  • rapportages ontvangen
  • contracten beheren en afsluiten
  • bestellingen plaatsen

Lees meer over registreren bij SURFmarket of bekijk het overzicht van aangesloten instellingen SURFmarket

Aanbesteden via SURFmarket

Volgens Europese regelgeving zijn onderwijsinstellingen verplicht om de aanschaf van ICT-middelen via een Europese aanbesteding te gunnen indien de opdracht een wettelijke drempelwaarde overschrijdt. Ook voor bedragen onder de drempelwaarde is concurrentiestelling verplicht. SURFmarket neemt je deze inkoop uit handen en verzorgt het aanbestedingstraject.

Webwinkel voor studenten en medewerkers

Ook voor thuisgebruik zijn software en hardware beschikbaar. De webwinkel SURFspot is de plek waar medewerkers en studenten terecht kunnen voor het aanschaffen van voordelige software, hardware en andere ICT-producten.

Laatste wijziging op 28 jun 2018

Meer informatie