SURFspot voor studenten en medewerkers

SURFspot is de ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software en hardware voor studenten en medewerkers in het hoger- en middelbaar beroepsonderwijs en medewerkers van UMC’s, bibliotheken en musea. Zij bestellen hier producten van onder andere Adobe, Norton, McAfee en Microsoft.

Onderwijskorting voor studenten en medewerkers

Via SURFspot kopen studenten en medewerkers tegen de laagste prijzen software of hardware. Ze hebben een keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers. Welke producten zij in de webwinkel vinden en welke prijzen ze zien, is afhankelijk van de licenties die een onderwijsinstelling afneemt via SURFmarket. Voor de meeste producten betaalt een onderwijsinstelling de licentie voor gebruik thuis. Dat is 1 van de redenen waarom SURFspot de producten met onderwijskorting kan aanbieden.   

Voor en door onderwijs

Alle universiteiten, 39 hogescholen, 38 mbo-instellingen en een aantal andere instellingen hebben voor studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Zij loggen in met de gegevens waarmee zij ook op de onderwijsinstelling inloggen. De webwinkel is in het jaar 2000 opgericht op verzoek van het hoger onderwijs.

Aansluiten op SURFspot

Wil je je instelling aansluiten op SURFspot, zodat ook de studenten en medewerkers van je instelling gebruik kunnen maken van het brede assortiment tegen scherpe prijzen? Lees dan hier verder hoe je dit kunt regelen.

Laatste wijziging op 15 jan 2019

Meer informatie