Aansluiten op SURFspot

Wil je je instelling aansluiten op SURFspot, zodat ook de studenten en medewerkers van je instelling gebruik kunnen maken van het brede assortiment tegen scherpe prijzen? Lees dan hier hoe je dat kan realiseren.

1. Jullie contractenportefeuille

Bekijk de huidige licentieportefeuille van je instelling bij SURFmarket: zijn daar voldoende overeenkomsten in opgenomen waarbij het gebruik op eigen privé-apparaten (thuisgebruik) is toegestaan? SURFspot wordt voor een groot deel door deze overeenkomsten gevuld. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Maaike Hazewinkel.

2. Toegang tot SURFspot

Studenten en medewerkers krijgen toegang tot SURFspot nadat ze zijn geauthenticeerd door hun instelling. Een instelling moet hiervoor beschikken over eigen inlogaccounts. Als authenticatiemethode gebruikt SURFspot de federatieve authenticatie SURFconext, een dienst van SURFnet. Instellingen die aangesloten zijn bij SURFnet kunnen via de Klantsupport (klantsupport@surfnet.nl) de aansluiting op SURFconext regelen. Is jouw instelling hier niet bij aangesloten maar wil je wel graag aangesloten worden op SURFconext? Hiervoor kan je contact opnemen met Maaike Hazewinkel.

Zodra de koppeling met SURFconext is gerealiseerd kan SURFmarket de koppeling met SURFspot activeren. Voor vragen over en realisatie van de technische koppeling stuur je een mail naar surfspottoegang@surfmarket.nl.

3. Klantenservice

Hebben studenten en/of medewerkers vragen over SURFspot? Zij nemen dan contact op met de klantenservice via info@surfspot.nl of gebruiken in de middag de chatfunctie. Op werkdagen beantwoordt de klantenservice vragen van 9:00 tot 17:00 uur en op de chat van 13:00 tot 17:00 uur. 

4. Samenwerking en promotie

SURFspot biedt onderwijsinstellingen graag ondersteuning bij het onder de aandacht brengen van SURFspot onder studenten en medewerkers. Daarnaast staan we ook open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waar partners voor gezocht worden. Heb je vragen, wil je meer informatie, of ben je benieuwd welke communicatiemiddelen en promotiematerialen er zijn? Neem dan gerust contact op met Marije Schlosser.

Neem contact op:

Maaike Hazewinkel

Senior Customer Manager

  • +31-887873760
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.

Rene Schouten

Customer Manager

  • +31-887873743
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.

Marije Schlosser

Accountmanager

  • +31887873000
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.
Laatste wijziging op 30 aug 2017