Aansluiten op SURFspot

Wil je je instelling aansluiten op SURFspot, zodat ook de studenten en medewerkers van je instelling gebruik kunnen maken van het brede assortiment tegen scherpe prijzen? Lees dan hier hoe je dat kan realiseren.

1. Jullie contractenportefeuille

Bekijk de huidige licentieportefeuille van je instelling bij SURFmarket: zijn daar voldoende overeenkomsten in opgenomen waarbij het gebruik op eigen privé-apparaten (thuisgebruik) is toegestaan? SURFspot wordt voor een groot deel door deze overeenkomsten gevuld. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Maaike Hazewinkel.

2. Toegang tot SURFspot

Studenten en medewerkers krijgen toegang tot SURFspot nadat ze zijn geauthenticeerd door hun instelling. Een instelling moet hiervoor beschikken over eigen inlogaccounts. Als authenticatiemethode gebruikt SURFspot de federatieve authenticatie SURFconext, een dienst van SURFnet. Instellingen die aangesloten zijn bij SURFnet kunnen via de Klantsupport (klantsupport@surfnet.nl) de aansluiting op SURFconext regelen. Is jouw instelling hier niet bij aangesloten maar wil je wel graag aangesloten worden op SURFconext? Hiervoor kan je contact opnemen met Maaike Hazewinkel.

Zodra de koppeling met SURFconext is gerealiseerd kan SURFmarket de koppeling met SURFspot activeren. Voor vragen over en realisatie van de technische koppeling stuur je een mail naar surfspottoegang@surfmarket.nl.

3. Klantenservice

Hebben studenten en/of medewerkers vragen over SURFspot? Zij nemen dan contact op met de klantenservice via info@surfspot.nl of gebruiken in de middag de chatfunctie. Op werkdagen beantwoordt de klantenservice vragen van 9:00 tot 17:00 uur en op de chat van 13:00 tot 17:00 uur. 

4. Marketingcommunicatie

Onze E-commercemanager (gerrie.vanstaalduinen@surfmarket.nl) helpt je kosteloos bij de promotie van SURFspot binnen je instelling. Heb je vragen, ben je benieuwd welke communicatiemiddelen er zijn of wil je meer informatie? Neem dan contact met haar op.

Ieder najaar organiseert SURFspot een bijeenkomst speciaal voor alle marketing en/of communicatiecontactpersonen van hoger onderwijsinstellingen van Nederland. Deze middag of ochtend staat in het teken van een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende jaar. Aansluitend kan je een workshop of seminar volgen over een marketing- of communicatievraagstuk.