Dienstverlening aan leveranciers

Zakendoen met SURFmarket betekent voor ICT-leveranciers en uitgevers toegang tot de gehele onderwijsmarkt in Nederland.

De partner voor leveranciers

SURFmarket vertegenwoordigt:

  • mbo instellingen, hogescholen, universiteiten en diverse onderzoeksinstituten
  • (onderwijs)bibliotheken, waaronder de consortia UKB (het samenwerkingsverband van de dertien Nederlandse universiteitsbibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek) en SHB (het Samenwerkingsverband Hogeschool Bibliotheken)
  • universitair medische centra
  • musea

Service van SURFmarket

SURFmarket verzorgt voor de leveranciers alle activiteiten die betrekking hebben op de gebruiksrechten van ICT, distributie van media en toegang tot ICT-diensten richting het onderwijs en onderzoek. Zowel voor thuisgebruik als gebruik binnen de instelling. Dit omvat de onderhandelingen, het opmaken van contracten, de levering en de financiële afhandeling. Ook wordt communicatie verzorgd om je product of dienst onder de aandacht te brengen van onderwijsdoelgroepen.

Digitaal beheer en service

Mijn SURFmarket  is toegankelijk voor onderwijsinstellingen die zijn aangesloten bij SURFmarket en voor alle leveranciers waar SURFmarket zaken mee doet. Op deze website regel je als leverancier de volgende zaken:

  • vraag de samenvatting van je licentie(s) op
  • bekijk een overzicht van instellingen die jouw product(en) gebruiken

Voor ondersteuning bij het sluiten van contracten kan je rekenen op onze license managers. Verder helpen de license desk software en license desk content je bij vragen over je bestaande overeenkomsten met instellingen.

Eenvoudig toegang tot clouddiensten

ICT-leveranciers kunnen hun diensten via één methode veilig aanbieden aan een grote doelgroep. Voor gebruik van clouddiensten kunnen studenten, docenten en onderzoekers via SURFconext inloggen met hun instellingsaccount. SURFconext is een gezamenlijke dienst van SURFmarket en SURFnet. Dankzij deze dienst is het mogelijk om naadloos toegang te krijgen tot meerdere online diensten.

Accepteer cookies van derden om deze inhoud te bekijken
Laatste wijziging op 06 dec 2017