Registreren bij SURFmarket

Als je onderwijsinstelling gebruik wil maken van de dienstverlening van SURFmarket, moet je je registreren bij SURFmarket. Dit geldt ook als je als leverancier van een ICT-oplossing aan het onderwijs wilt leveren, of als uitgever content beschikbaar wilt stellen.

Registreren voor het onderwijs

Je kunt je instelling registreren om gebruik te maken van onze dienstverlening en het aanbod aan licenties voor software, clouddiensten en content. Let op dat je het nodige bewijs verstuurt om aan te tonen dat je instelling aan alle criteria voldoet. Bekijk in de voorwaarden waaraan je dient te voldoen.

Instelling aanmelden

Afhankelijk van de voorwaarden stuur je ons hiervoor een kopie van de volgende originele stukken:

  • recent jaarverslag;
  • recente jaarrekening;
  • recent jaarplan;
  • statuten;
  • brieven en/of uitspraken van het ministerie waarin rollen, subsidies, et cetera worden vermeld.

Indien je na je registratie de gegevens voor het bewijs compleet aanlevert via aanmelden@SURFmarket.nl, versnelt dit je aanmelding aanmerkelijk.

Registeren voor instellingen >>

Registreren voor leveranciers en uitgevers

Je kan je bedrijf registreren om licenties en artikelen te distribueren aan het onderwijs en onderzoek en middelbaar beroepsonderwijs, voor zowel thuisgebruik als gebruik binnen de instelling. IT-leveranciers kunnen contact opnemen met de License Desk Software & Cloud. Uitgevers kunnen contact opnemen met de License Desk Content. Zij brengen je dan in contact met een License manager, die je persoonlijk verder zal helpen.

Laatste wijziging op 17 feb 2017