SURFspot: de ict-webwinkel voor voordelige hard- en software

SURFspot is de ict-webwinkel met speciale onderwijskorting op software en hardware voor studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen, UMC’s, bibliotheken en musea. We bieden een keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals Adobe, IBM, Norton, McAfee en Microsoft. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen.

Studenten in bibliotheek achter computer

Sluit je aan bij SURFspot, onze ict-webwinkel voor studenten en medewerkers

Wil je jouw instelling aansluiten op SURFspot, onze ict-webwinkel? Met SURFspot geef je studenten en medewerkers van je instelling toegang tot ons brede assortiment van software en hardware producten tegen scherpe prijzen. Regel het snel via deze 4 stappen.

Geef je studenten en medewerkers ook toegang tot ons uitgebreide assortiment aan software en hardware tegen scherpe prijzen. Hieronder leggen we uit hoe je toegang krijgt tot SURFspot, onze ict-webwinkel.

1. Controleer je overeenkomsten op het gebruik van privé-apparaten

Het assortiment op SURFspot wordt voor een groot deel gevuld door overeenkomsten die het gebruik op privé-apparaten (thuisgebruik) toestaan voor studenten en medewerkers van de aangesloten instellingen. Bekijk in de huidige licentieportefeuille van je instelling bij Mijn SURFmarket of deze voldoende zijn opgenomen. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Maaike Hazewinkel, via maaike.hazewinkel@surf.nl.

2. Toegang tot SURFspot

Nadat studenten en medewerkers geauthenticeerd zijn door hun instelling, krijgen ze toegang tot SURFspot. Als authenticatiemethode gebruiken wij SURFconext, een dienst van SURF. Je hebt hiervoor als instelling een eigen inlogaccount nodig. Heb je die nog niet? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

  • Ben je aangesloten op het SURF-netwerk? Vraag dan de aansluiting op SURFconext aan bij SURF Klantsupport, via klantsupport@surf.nl.
  • Ben je niet aangesloten op het SURF-netwerk, maar wil je wel een aansluiting op SURFconext? Neem dan contact op met Maaike Hazewinkel, via maaike.hazewinkel@surf.nl.

SURF activeert SURFspot zodra de koppeling met SURFconext is gelegd. Voor vragen over de technische koppeling stuur je een mail naar surfspottoegang@surfmarket.nl.

3. Klantenservice voor vragen over SURFspot

Hebben studenten en/of medewerkers vragen over SURFspot? Dan kunnen ze mailen (info@surfspot.nl) of chatten. Op werkdagen beantwoordt de klantenservice je vragen van 9.00 tot 17.00 uur en op de chat van 13.00 tot 17.00 uur.

4. Samenwerking en promotie

Wij helpen onderwijsinstellingen graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt. Wil je meer weten of ben je benieuwd welke communicatiemiddelen en promotiematerialen er zijn? Neem dan gerust contact met ons op via samenwerken@surfspot.nl.

Volg SURFspot op Twitter