SURF Onderwijsawards

Jaarlijks reiken we prijzen uit om onderwijsvernieuwers een podium te geven om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren. De nominatie is gesloten. Op 9 en 10 november zijn de winnaars van de SURF Onderwijsawards tijdens de SURF Onderwijsdagen bekend gemaakt.

Onderwijsawards-prijzen-2019
Menno Scheers met onderwijsaward

Menno Scheers

Menno Scheers, architect digitale strategie van de VU en ook lead-architect van de Hoger Onderwijs Sector Architectuur (HOSA). Hij heeft hij een 'beleidsplan' ontwikkeld die een toekomstbeeld geeft van de sector.

Meer weten over Menno

Barend Last met SURF Onderwijsaward

Barend Last

Barend Last is onderwijskundig specialist bij de Universiteit Maastricht. Hij weet onderwijstheorieën humoristisch, gedreven en met veel kennis van zaken eenvoudig uit te leggen en hij is uitgegroeid tot boegbeeld van blended learning.

Meer weten over Barend?

Pascal Koole met SURF Onderwijsaward

Pascal Koole

Pascal Koole is senior adviseur onderwijsvernieuwing bij ROC van Amsterdam/Flevoland. Met tomeloze energie zet zij zich in voor de verbetering van het onderwijs met open leermiddelen. En ze is een verbinder voor docentprofessionalisering.

Meer weten over Pascal?

Gerdinand Bosch

Gerdinand Bosch CIO van Avans Hogeschool. Onder zijn leiding zet Avans stevige ambities neer, die laten zien dat de instelling durft af te wijken van de gebaande paden. Onderwijslogistiek moet de wind in de rug van de docent zijn. Hij ontving een week voor de SURF Onderwijsdagen de award uit handen van Christien Bok, omdat hij niet aanwezig kon zijn op de SURF Onderwijsdagen.

Meer weten over Gerdinand?

Gerdinand Bosch met award
Winnaars Onderwijsawards 2020

Alle winnaars in de Hall of Fame

Wil je weten in welke voetsporen de winnaars van de SURF Onderwijsawards treden? In de Hall of Fame vind je de winnaars van de afgelopen edities van de SURF Onderwijsawards.

Bekijk de Hall of Fame