SURF Onderwijsawards

Jaarlijks reiken we prijzen uit om onderwijsvernieuwers een podium te geven om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren.

Winnaars SURF Onderwijsawards 2019

Over SURF Onderwijsawards

Waarom de SURF Onderwijsawards?

Nu we in de maatschappij steeds afhankelijker worden van informatietechnologie en alle soft-en hardware die daarbij komt kijken, is het van groot belang dat onderwijsinstellingen deze ontwikkelingen op de voet (blijven) volgen.

Niet alleen om zelf bij te blijven, maar vooral om de studenten van nu het best mogelijke onderwijs te bieden. Dit is echter alleen mogelijk wanneer betrokken individuen uit het onderwijs zich hiervoor inzetten. Wij zoeken juist deze mensen die zich meer dan anderen inzetten om het onderwijs naar een hoger plan te tillen en te vernieuwen met de inzet van ICT.

SURF organiseert dit jaar de 4e editie van de SURF Onderwijsawards en reikt de awards uit aan onderwijsvernieuwers in 5 categorieën. Wie meld jij aan? De inschrijving start 20 mei.

Planning

Van 20 mei tot en met 21 juni is het mogelijk om onderwijsvernieuwers te nomineren. De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Christien Bok (SURF) en de 5 winnaars van 2018: Anja Oskamp (bestuurder Open Universiteit), Nico Juist (informatiemanager Hogeschool Leiden), Ashwin Brouwer (onderwijsadviseur Friesland College), Sharon Klinkenberg (docent Universiteit van Amsterdam), Maksut Gavaz (student Erasmus Universiteit).

De vakjury kiest per categorie een shortlist en een uiteindelijke winnaar. Eind september maken wij de shortlist bekend. Tijdens de SURF Onderwijsdagen op 6 november reiken we de SURF Onderwijsawards 2019 uit aan de 5 winnaars. Alle genomineerden ontvangen een kortingscode voor de SURF Onderwijsdagen.

Meer informatie