SURFcumulus: veilig en makkelijk naar de cloud

Wil je graag je datacenter uitbreiden, maar loop je tegen beperkingen van eigen beheer aan? Berg je datacenter dan makkelijk en veilig op in de cloud met SURFcumulus. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van IaaS-diensten, die wij voor je controleren op kwaliteit, veiligheid en rechtmatigheid. De toekomst van ICT-dienstverlening ligt in de cloud.

afbeelding van cloud iconen verbonden in een netwerk

Aanbieders

Bij SURFcumulus bieden we clouddiensten aan van twaalf verschillende aanbieders. Deze lijst kwam tot stand door de pan-Europese aanbesteding OCRE. Deze hebben we al op belangrijke onderdelen beoordeeld, zodat je hier alleen de beste aanbieders vindt.

Laat je adviseren

Elk van de cloudaanbieders heeft specifieke sterke punten. Welke voor jouw instelling van belang zijn? Dat heeft te maken met je wensen en behoeftes, maar ook met wat je toekomstplannen zijn. Neem daarom altijd contact op met je adviseur cloud van SURF. Ze helpen je graag de juiste afweging te maken.

Bekijk het aanbod 

Om een idee te geven van het totale aanbod van alles cloudaanbieders, heeft elke partij een speciale website gemaakt. Op deze speciale OCRE-pagina’s is alle belangrijke informatie over de dienst terug te vinden, maar ook bijvoorbeeld een overzicht van trainingen en use cases. Ook heeft elke aanbieder een kort document voor SURFcumulus-afnemers gemaakt waar alle informatie in staat.

Deze informatie is opgesteld door de cloudaanbieders, SURF heeft hier geen invloed op.

Aanbieder Clouddienst Meer informatie
Bechtle Azure website, documentatie, video
Bechtle IONOS website, documentatie, video
Equinix Equinix website, documentatie
Open Telekom Cloud Open Telekom Cloud website, documentatie
Orange  Orange website, documentatie, video
Proact Proact website, documentatie, video
Quistor Oracle website, documentatie, video
Rackspace AWS website, documentatie
Sentia Sentia website, documentatie, video
SoftwareONE IBM website, documentatie
Sparkle Google Cloud  website, documentatie, video
Vancis Vancis website, documentatie