SURFwireless: Wifi as a Service

Je gebruikers willen een snel wifi-netwerk dat altijd en overal beschikbaar is. Zo’n netwerk aanschaffen en onderhouden vraagt veel tijd en kennis. SURFwireless biedt Wifi as a Service. Daarmee beschik je over een betrouwbaar wifi6-netwerk van hoge kwaliteit, waarmee je technisch jaren vooruit kunt.

Twee studenten in een open hal met een laptop

SURFwireless-team

Als instelling ben je nauw betrokken bij het wifi-netwerk. Het SURFwireless-team adviseert je over je wifi-netwerk, en ondersteunt je bij de aanschaf en het gebruik van SURFwireless.

Advies op maat

In ons SURFwireless-team komen technische kennis en kennis over processen bij elkaar. Het team bestaat uit de technisch productmanager, SURFwireless-adviseur, servicemanager en productmanager. De eerste twee houden zich bezig met technische vraagstukken, de laatste twee richten zich op de efficiëntie van de dienstverlening. Het SURFwireless-team beantwoordt al je vragen over SURFwireless. Verder adviseert en ondersteunt het bij aanschaf, implementatie en onderhoud.

Leden SURFwireless-team

Frans Panken

Frans Panken

Frans Panken richt zich als technisch productmanager op de netwerkarchitectuur van SURFwireless. Wat zijn nieuwe technische mogelijkheden voor SURFwireless? Hoe kunnen we SURFwireless integreren met andere draadvrije ontwikkelingen? En wat zijn de voordelen voor onze instellingen?

Sven de Ridder

Sven de Ridder is de SURFwireless-adviseur, ofwel onze technische consultant. Hij legt aan instellingen met interesse voor SURFwireless uit wat de dienst inhoudt. Daarbij legt hij uit hoe het technisch in elkaar zit en wat er komt kijken bij een migratie naar SURFwireless. Sven heeft in zijn rol nauw contact met de supportafdeling van het SURFwireless-NOC.

Eelco de Vos

Eelco de Vos

Als product manager is Eelco de Vos verantwoordelijk voor het niveau van de dienstverlening en eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van SURFwireless. Hierbij kijkt hij naar zakelijke aspecten. Samen met de andere leden van het team zorgt hij voor een optimale vertaling van roadmap naar dienstverlening.