Bijeenkomst

Terugblik SURF Cloudevent 2022

Op 23 juni hoorde je alles over verschillende cloudtoepassingen voor onderwijs en onderzoek. Ook bespraken we samen de security-, privacy-, en governance-vraagstukken die daarbij hoorden.

SURF Cloudevent 2022
23 jun 2022
Plaats
KAS, Woerden

De ruim 150 bezoekers van deze editie van het SURF Cloudevent volgden een inspirerende keynote van Edwin van Andel, kozen interessante presentaties tijdens de parallelsessies en lachten massaal om de afsluitende act van Andries Tunru. Heb je het SURF Cloudevent gemist, wil je sessies terugzien, of nog even nazwijmelen? Bekijk hier de hoogtepunten.

Bekijk de video

Bekijk de presentaties

Bekijk de foto's

Terugblik SURF Cloudevent 2022

Dagvoorzitter Annette Langedijk opende het event met een warm en enthousiast welkom. Daarna vloog Edwin van Andel in zo'n 3 kwartier door 150 slides in een opwindend relaas over lockpicken, beveiligingslekken en ethisch hacken. In het Cloudcafé stelden jullie vragen aan vertegenwoordigers van verschillende cloudaanbieders en kozen prikkelende presentaties tijdens de parallelle rondes. Afsluiten deden we samen, tijdens het optreden van Andries Tunru: hij liet zien dat improviseren écht een vak apart is!

23 juni draaide om samen praten en kennis uitwisselen over cloudthema's voor onderwijs en onderzoek, maar niet uitsluitend. Het bleek ook geweldig om elkaar weer te zien: we bleven massaal hangen tijdens de borrel!