Onderwijsinnovatie met ICT

Veel onderwijsinstellingen werken aan onderwijsinnovatie met ICT, maar gaat het snel genoeg? Innoveren is complex, kost tijd en vraagt om echte verandering in de organisatie. SURF voorkomt dat iedereen opnieuw het wiel uitvindt. Profiteer van 6 overzichtelijke kennisdossiers, gemaakt met en voor instellingen in Nederland. Zet onderwijs in beweging!

Accepteer cookies van derden om deze inhoud te bekijken


 

Wat doe jij om je studenten eigentijds onderwijs te geven?

Met ICT kun je het onderwijs didactisch verrijken, flexibeler organiseren en laten aansluiten bij de behoeften van de student. SURF wil kennis delen, initiatieven aanjagen en vooral leren van en met elkaar. Laat ons daarom weten hoe jij het onderwijs innoveert met ICT en deel een project waar jij trots op bent. SURF kiest 6 projecten uit die een podium krijgen binnen de SURF-activiteiten in 2018.

Benieuwd wat SURF voor jou kan doen?

Maak gebruik van de 6 kennisdossiers, experimenteer mee met SURF of innoveer zelf met de nieuwste technologieën.

Gebruik de 6 kennisdossiers van SURF

Waar wil jij direct mee aan de slag? Bekijk de 6 kennisdossiers en ontdek welke praktische stappenplannen, handreikingen, checklists en meer SURF al voor je klaar heeft liggen. Laat je ook inspireren door collega’s die al eerste stappen in onderwijsinnovatie hebben gezet.

Experimenteer samen met SURF

Samen met diverse onderwijsinstellingen experimenteert SURF met nieuwe technologie en ICT-toepassingen. Wil jij ook participeren in een van de volgende pilots? Neem dan contact met ons op.

Innoveer zelf met nieuwste technologie

Probeer zelf als eerste de nieuwste technologieën uit om te ontdekken of ze kunnen bijdragen aan onderwijs op maat. Denk aan virtual en augmented reality, artificial intelligence en Internet of things.

Onderwijsinnovatie met een missie

Onderwijsinstellingen in Nederland werken samen binnen SURF om het onderwijs te verbeteren met ICT. Met ICT kunnen we het onderwijs didactisch verrijken, flexibeler organiseren en laten aansluiten bij de behoeften van de student. SURF ondersteunt instellingen die onderwijsinnovatie met ICT in gang willen zetten.

Events om inspiratie op te doen

Kom naar events van de SURFacademy, bezoek onze jaarlijkse SURF Onderwijsdagen 2018 of ga mee met studiereizen om jouw vakkennis uit te breiden. Check onze agenda.

Meer informatie

  • Wij komen graag persoonlijk langs om te bespreken wat SURF voor jouw instelling kan betekenen. Maak een afspraak.
  • Volg de online onderwijscommunity op SURFspace
  • Interesse in de nieuwste ontwikkelingen en onze innovatieprojecten? Lees onze blogs
  • Blijf wekelijks op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief SURF Nieuws (categorie Onderwijs)
Laatste wijziging op 20 feb 2018

Meer informatie