Werken bij het SURF-bureau

De SURF-organisatie bestaat uit de 3 werkmaatschappijen SURFmarket, SURFnet en SURFsara, en het SURF-bureau. Binnen de werkmaatschappijen vinden de innovatie en de ontwikkeling van de producten en diensten van SURF plaats. Het SURF-bureau verzorgt de bestuurlijke afstemming en ondersteunt de coöperatie.

Samenwerken en ondersteunen

Bij het SURF-bureau werk je in een team van 16 collega's. We hebben een agenderende rol en stimuleren de samenwerking binnen de coöperatie én met onze leden. We ondersteunen onze ledenraad, de raad van commissarissen en het bestuur. Ook onderhouden we contacten met onze stakeholders en stemmen af met nationale en internationale partners. Daarnaast verzorgen we de corporate finance, control, HRM, communicatie en public affairs. We werken daarbij intensief samen met onze collega's van de werkmaatschappijen. 

Vacatures

Bekijk de openstaande vacatures

Zicht op een grote tafel met gekleurde stoelen en muur met tekst 'have a seat'

Aan de slag bij SURF-bureau

De belangrijkste uitgangspunten voor het werken bij het SURF-bureau zijn:

  • Korte lijnen, snel schakelen 

We zijn een klein team en we werken samen in een open ruimte. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen; handig als je even met collega’s wilt brainstormen.

  • Oog hebben voor je omgeving 

Omdat we bij het SURF-bureau veel coördineren, werken we nauw samen met de collega’s van de drie werkmaatschappijen. Daarom is het belangrijk dat je een open en brede blik hebt. Als medewerker van het SURF-bureau heb je gevoel voor verhoudingen en breng je verschillende belangen op een goede manier bij elkaar.