Werken bij SURFmarket

SURFmarket is de ICT-marktplaats voor het onderwijs en onderzoek. Studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers kunnen dankzij ons tegen de best mogelijke voorwaarden gebruikmaken van onder meer software, clouddiensten en digitale content.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij SURFmarket krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt bovendien met 50 over het algemeen jonge collega’s. We zijn doeners: praktisch ingesteld, marktgericht en gefocust op resultaat. Als je bij ons komt werken, draag je bij aan ons belangrijkste doel: zorgen voor betrouwbare, veilige, gunstig geprijsde en gemakkelijk te gebruiken software, clouddiensten en wetenschappelijke content voor onze klanten. Die producten en diensten nemen zij af via onze portals Mijn SURFmarket, SURFspot en de HBO Kennisbank. 

SURFmarket medewerkers overleg

Vacatures

Bekijk de openstaande vacatures

Aan de slag bij SURFmarket

De belangrijkste uitgangspunten voor het werken bij SURFmarket zijn:

  • Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid 

Je krijgt veel vrijheid om je eigen werk in te delen, je krijgt vertrouwen om eigen keuzes te maken en je krijgt verantwoordelijkheid voor wat je doet, maakt of zegt. 

  • Werk en privé combineren 

Bij vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid hoort de ruimte om bewuste keuzes te maken en een goede balans te vinden tussen werk en privé. Die ruimte krijg je bij ons: wij denken dat je beter presteert als je werk en zorg of ontspanning kunt afwisselen. 

  • Klantgericht 

Bij SURFmarket staat de klant in alles voorop. Daarom moet je goed kunnen luisteren, dienstverlenend zijn ingesteld en oplossingsgericht kunnen werken. 

Stagelopen bij SURFmarket

Wil je bij ons komen stagelopen? Dat kan ook. Je kunt een meeloopstage doen of een onderzoek uitvoeren. Als wij zorgen voor goede begeleiding en een prima werksfeer, bedenk jij dan een leuk afstudeeronderwerp? 

SURFmarket medewerker aan het werk