Werken bij SURFnet

SURFnet zorgt ervoor dat studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers eenvoudig en grenzeloos kunnen (samen)werken met de best mogelijke ICT-voorzieningen. Daarvoor leveren we een supersnel en betrouwbaar netwerk met innovatieve, hoogwaardige ICT-diensten.

Het beste netwerk voor onderwijs en onderzoek

Werk je bij SURFnet, dan staat het woord 'innovatie' nog net niet op je voorhoofd geschreven. We leveren innovatieve ICT-diensten, maar we rusten nooit op onze lauweren. Met ruim 100 collega's werken we aan de verdere ontwikkeling van deze diensten. En we denken altijd na over nieuwe technieken voor het netwerk: hoe kan het nog sneller, betrouwbaarder en stabieler? Dat doen we natuurlijk omdat we onze neus graag in de nieuwste technieken steken. Maar vooral om te zorgen dat onze gebruikers in het Nederlandse onderzoek en onderwijs met de beste ICT ter wereld kunnen werken.

Vacatures

Bekijk de openstaande vacatures

wladimir mufty en collega

Aan de slag bij SURFnet

De belangrijkste uitgangspunten voor het werken bij SURFnet zijn:

Werken in een ambitieuze, maar informele omgeving 

Je zet je voor de volle 100% in voor de innovatieve dienstverlening van SURFnet. En dat kan op je gympen of in jasje-dasje.

Kennis opdoen en delen

Bij SURFnet krijg je alle ruimte om nieuwe kennis op te doen, bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen. En die kennis deel je ook, bijvoorbeeld door te presenteren op een congres, waardoor collega's en andere vakgenoten weer iets van jou leren.

Stage lopen bij SURFnet

Bij SURFnet doe je je stage- of afstudeeronderzoek in een ambitieuze maar informele omgeving waar je veel ruimte krijgt om je eigen talenten te ontplooien.

Ruimte voor eigen ideeën

Voor SURFnet zijn stagiairs echt van toegevoegde waarde. Als stagiair krijg je veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Daar word jij beter van, maar SURFnet ook: door de wisselwerking tussen onze professionals en de stagiairs kunnen we nieuwe technologieën verkennen en vervolgens toepassen in ons innovatieve dienstenpakket.

Zelf stage lopen bij SURFnet?

Zie je die uitdaging wel zitten? Neem dan contact op met onze HR-adviseur.

Bekijk de stageopdrachten

Ervaringen van een stagiair

Gijs Rijnders liep stage op de afdeling Virtualisation, Mobility and Security Services van SURFnet. Hij kijkt terug op een leuke en interessante periode, waarin hij veel geleerd heeft. Lees over  de stage-ervaringen van Gijs.

SURF medewerkers focusruimte