Werken bij SURFsara

Bij SURFsara werk je in de voorhoede van ICT en high-performance computing (HPC). Wij ondersteunen onderzoekers met het optimaal gebruiken van de via de nationale e-infrastructuur beschikbaar gestelde rekenkracht, dataopslag en data services.

Samenwerken met toponderzoekers

SURFsara is nauw verbonden met de onderzoekswereld. Ontwikkeling van nieuwe medicijnen, verbetering van zonnecellen en onderzoek naar weersystemen: het is niet meer denkbaar zonder high-performance computing en dataopslagsystemen voor petabytes aan data. Onderzoekers die gebruik willen maken van data-intensieve toepassingen, modellering, simulatie en visualisatie kunnen ook terecht bij SURFsara. 

Creatieve en innovatieve oplossingen

Werken bij SURFsara betekent samen denken en samen werken met gebruikersgemeenschappen, met geavanceerde partijen uit de supercomputerindustrie en met onze HPC-partners in Europa. Samen met je collega’s help je vanuit het Amsterdam Science Park onderzoekers met creatieve en innovatieve ICT-oplossingen. 

Vacatures

Bekijk de openstaande vacatures

Werken bij Surfsara

Aan de slag bij SURFsara

De belangrijkste uitgangspunten van werken bij SURFsara zijn: 

  • Onderzoekers zijn de motor van ons werk 

Je werkt bij SURFsara nauw samen met wetenschappers en community’s uit de academische wereld, de industrie en het mkb. Innoveren door HPC is ons motto.

  • Het resultaat telt 

Bij SURFsara telt het resultaat. Je bent pas tevreden als de klant dat ook is: bijvoorbeeld als onderzoekers de juiste ondersteuning krijgen bij simuleren of modelleren en als onze infrastructuur eraan bijdraagt dat hun onderzoek een stap verder wordt gebracht.

  • Grensoverschrijdend werken voor grensverleggend onderzoek 

Voor een goed resultaat is samenwerking met collega’s, klanten en partners in de technologie in binnen- en buitenland onontbeerlijk. Goede interactie met je collega’s binnen en buiten SURFsara is belangrijk voor succes in je werk. Dat geldt ook voor internationale samenwerkingsprojecten, waarin we onze klanten toegang geven tot de krachtigste supercomputers in Europa. 

Werken bij surfsara

Lees verder