Stimuleringsregeling Open en online onderwijs

ICT in het onderwijs biedt kansen voor innovatie en kwaliteitsverbetering. De minister van OCW stelt daarom dit jaar voor het laatst financiering beschikbaar via de stimuleringsregeling Open en online onderwijs, die SURF coördineert. Je kunt tot en met 15 december 2021 je project indienen.

Twee studenten aan tafel achter een laptop in de bibliotheek

Webinars Stimuleringsregeling Open en Online Onderwijs

Wil je meer weten over de Stimuleringsregeling Open en Online Onderwijs? Heb je een idee voor een project, maar weet je niet of het in de regeling past? Ben je op zoek naar handvatten om een voorstel voor de regeling te schrijven? SURF organiseert verschillende webinars om je op weg te helpen.

Workshop: Basics van de stimuleringsregeling

In deze workshop van een uur nemen we je mee in de belangrijkste aspecten van de stimuleringsregeling. We gaan in op het doel van de regeling, de doelgroep, de maximale financiering en we geven uitleg over de twee pijlers in de regeling.

Kijk de workshop terug

Workshop: Van idee naar projectvoorstel

In deze workshop leggen we uit waar je op moet letten bij het schrijven van een projectvoorstel. Een van de leden van de beoordelingscommissie geeft kaders en licht deze toe aan de hand van ervaringen binnen de beoordelingscommissie. Vervolgens gaan we uiteen in drie groepen onder begeleiding van SURF. Hier is ruimte om nadere vragen te stellen.

Bekijk de workshop terug in onderstaande video.