Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Amsterdam

  • Vacature GPU-consultant/wetenschappelijk programmeur

    Wil je werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie, high performance en special computing? Dan ben je van harte welkom bij SURF, de samenwerkingsorganisatie voor ICT in Nederland. We zijn momenteel op zoek naar een consultant die GPU-specifieke code ontwikkelt, deelneemt aan (inter)nationale projecten en onze gebruikersgemeenschap ondersteunt vanuit het High Performance Machine Learning team.
  • Vacature HPC consultant/wetenschappelijk programmeur

    Wil jij werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan het faciliteren van onderzoek en onderwijs in Nederland door efficiënt gebruik te maken van de Nationale High Performance Computing infrastructuur? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor het High-Performance Computing en Visualisatie team.

Utrecht

  • Vacature Senior Business Controller

    Als Business Controller ben je de financiële sparringpartner van de business. Het Planning & Control team houdt de organisatie scherp als het gaat om de bedrijfseconomische ontwikkeling en analyseert en adviseert op diverse vlakken. Daarnaast zijn er diverse verbeterslagen te maken in (financiële) rapportages en stuurinformatie, waar je als business controller een actieve bijdrage aan levert.