Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Amsterdam

 • Vacature Developer

  Wil jij werken in het veld van softwaredevelopment en systeemintegratie in een team met enthousiaste, door technologie gedreven collega's? En wil jij onderzoek van diverse nationale en internationale community’s ondersteunen?
 • Vacature Junior adviseur/softwareontwikkelaar authenticatie & autorisatie

  Wil jij wetenschappers beter laten samenwerken door slimme authenticatie- en autorisatieoplossingen te ontwikkelen? Wil jij helpen om wetenschappelijk onderzoek betrouwbaar te houden door veilige toegang te bieden tot supercomputers, onderzoeksgegevens en andere ICT-diensten? Dan heeft SURFsara misschien wel de baan voor jou!
 • Vacature Adviseur datamanagement

  Wij zoeken een adviseur die ons gaat helpen bij het uitbouwen van onze dienstverlening op het gebied van researchdatamanagement (RDM) voor universiteiten en andere kennisintensieve instellingen. Een mooie kans om een rol te spelen in de ontwikkeling van technologie die het wetenschappelijk onderzoek van morgen mogelijk maakt.
 • Vacature (Junior) adviseur HPC Cloud

  In deze functie help je wetenschappers met het oplossen van vraagstukken op het gebied van High Performance Computing (HPC). Je doet dit samen met een team van ervaren adviseurs en engineers. Interessant werk in een dynamische werkomgeving waar de connectie tussen wetenschap, ICT en maatschappij centraal staat.
 • Vacature Communitymanager / sales- en contractmanager

  Wij zijn op zoek naar een communitymanager die onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven verbindt met innovatieve dienstverlening rondom high performance computing, big data en research data management. Uitdagend werk in een dynamische werkomgeving waar de connectie tussen wetenschap, ICT en maatschappij centraal staat.

Utrecht

 • Stage Frontend developer automation & orchestration

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij de nadruk meer ligt op de achterliggende techniek dan op het design, zonder dat je hierbij de gebruiker uit het oog verliest? Reageer dan op deze stageopdracht.
 • Vacature Inkoper

  Ben jij een adviesvaardige inkoopprofessional? Jaag je vernieuwing aan en wil je hier samen met ons aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.
 • Vacature Technisch specialist security en privacy

  Gebruik jij je technische internetkennis graag om beveiliging en privacybescherming naar een hoger niveau te tillen, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op veilige ICT-voorzieningen? Wij zoeken een technisch productmanager met expertise in internetinfrastructuur, voor het onderhouden en uitbreiden van onze privacy- en securitydienstverlening voor onderwijs en onderzoek.
 • Vacature Technisch productmanager Mijn SURFmarket

  Zorg jij voor de regie van het technisch beheer en verdere ontwikkeling van onze primaire business-systemen en ben jij goed in het bewaken van aspecten als kwaliteit, stabiliteit, continuïteit, integriteit en klantgerichtheid?
 • Vacature Business developer network services

  Heb jij ervaring met vernieuwing van softwaresystemen en netwerktechnologieën? En vind je het leuk om gebruikerswensen in kaart te brengen en te vertalen naar nieuwe functionaliteiten en innovatieve diensten?