Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Vacature Communicatiemedewerker netwerkinfrastructuur (tijdelijk)

  Voel jij je thuis in een innovatieve en dynamische werkomgeving? Vind je het leuk om te schrijven, te organiseren én je handen uit de mouwen te steken om (marketing)communicatie-uitingen en campagnes te verzorgen? Dan ben jij de marketing- en communicatiemedewerker die SURFnet zoekt.
 • Vacature Inkoper

  Ben jij een adviesvaardige inkoopprofessional? Jaag je vernieuwing aan en wil je hier samen met ons aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.
 • Vacature Technisch specialist security en privacy

  Gebruik jij je technische internetkennis graag om beveiliging en privacybescherming naar een hoger niveau te tillen, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op veilige ICT-voorzieningen? Wij zoeken een technisch productmanager met expertise in internetinfrastructuur, voor het onderhouden en uitbreiden van onze privacy- en securitydienstverlening voor onderwijs en onderzoek.
 • Vacature Technisch productmanager Mijn SURFmarket

  Zorg jij voor de regie van het technisch beheer en verdere ontwikkeling van onze primaire business-systemen en ben jij goed in het bewaken van aspecten als kwaliteit, stabiliteit, continuïteit, integriteit en klantgerichtheid?

Amsterdam

 • Vacature (Junior) adviseur HPC Cloud

  In deze functie help je wetenschappers met het oplossen van vraagstukken op het gebied van High Performance Computing (HPC). Je doet dit samen met een team van ervaren adviseurs en engineers. Interessant werk in een dynamische werkomgeving waar de connectie tussen wetenschap, ICT en maatschappij centraal staat.
 • Vacature Communitymanager / sales- en contractmanager

  Wij zijn op zoek naar een communitymanager die onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven verbindt met innovatieve dienstverlening rondom high performance computing, big data en research data management. Uitdagend werk in een dynamische werkomgeving waar de connectie tussen wetenschap, ICT en maatschappij centraal staat.