Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Amsterdam

 • Vacature Machine learning consultant

  Wil je in een uitdagende en innovatieve omgeving werken? Wil je bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie, met name op het gebied van machine learning? Dan heten we je van harte welkom bij SURF, de samenwerkingsorganisatie voor ICT in Nederland. We zijn momenteel op zoek naar een consultant die machine learning tools ontwikkelt, deelneemt aan (inter)nationale projecten en onze gebruikersgemeenschap ondersteunt vanuit het High Performance Machine Learning team.
 • Vacature GPU-consultant/wetenschappelijk programmeur

  Wil je werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie, high performance en special computing? Dan ben je van harte welkom bij SURF, de samenwerkingsorganisatie voor ICT in Nederland. We zijn momenteel op zoek naar een consultant die GPU-specifieke code ontwikkelt, deelneemt aan (inter)nationale projecten en onze gebruikersgemeenschap ondersteunt vanuit het High Performance Machine Learning team.
 • Vacature HPC consultant/wetenschappelijk programmeur

  Wil jij werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan het faciliteren van onderzoek en onderwijs in Nederland door efficiënt gebruik te maken van de Nationale High Performance Computing infrastructuur? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor het High-Performance Computing en Visualisatie team.

Utrecht

 • Vacature Senior Business Controller

  Als Business Controller ben je de financiële sparringpartner van de business. Het Planning & Control team houdt de organisatie scherp als het gaat om de bedrijfseconomische ontwikkeling en analyseert en adviseert op diverse vlakken. Daarnaast zijn er diverse verbeterslagen te maken in (financiële) rapportages en stuurinformatie, waar je als business controller een actieve bijdrage aan levert.