Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Vacature IT-adviseur

  Als IT-adviseur ben je intermediair tussen de afdeling Internal Services en de rest van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de applicaties in je portfolio. Dit doe je samen met de gebruikers in de organisatie, en specialisten in je team.
 • Vacature Adviseur machine learning in innovatieteam

  Wil je werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan het signaleren, verkennen en werken aan innovaties met kunstmatige intelligentie, met name op het gebied van machine learning? Dan nodigen we je van harte uit om het innovatieteam van SURF te komen versterken.
 • Vacature Technisch productmanager

  Ben jij een enthousiaste en ambitieuze innovator die bij wil dragen aan de ontwikkeling van nieuwe ICT-diensten voor het hoger onderwijs? Vind jij het leuk om nieuwe technologieën te verkennen en in te zetten? En wil je aan de slag met het (door)ontwikkelen van onze bestaande onderwijsdiensten? Reageer dan snel!
 • Vacature Architect Onderwijsdiensten

  Steeds meer onderwijs vindt online plaats. Als gevolg hiervan digitaliseren onderwijsinstellingen hun processen en informatievoorziening steeds verder. Studenten en docenten verwachten tools die zij nodig hebben voor het online volgen van onderwijs. Om deze ontwikkelingen gestructureerd op te pakken is architectuur is niet meer weg te denken.
 • Vacature Senior Business Controller

  Als Business Controller ben je de financiële sparringpartner van de business. Het Planning & Control team houdt de organisatie scherp als het gaat om de bedrijfseconomische ontwikkeling en analyseert en adviseert op diverse vlakken. Daarnaast zijn er diverse verbeterslagen te maken in (financiële) rapportages en stuurinformatie, waar je als business controller een actieve bijdrage aan levert.

Amsterdam

 • Vacature Junior sysadmin

  We zijn op zoek naar een junior sysadmin om ons Online Data Services team te versterken. De sync-and- share-diensten SURFdrive en Research Drive met tienduizenden gebruikers behoren tot de diensten die door het team worden beheerd maar ook een grootschalige dataopslag structuur die gebruikt wordt door wetenschappelijke instrumenten als de Large Hadron Collider en LOFAR. Er is veel ontwikkeling gaande in beide diensten en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Durf jij de uitdaging aan?
 • Vacature Specialist Engineer

  Als Specialist Engineer in de functiefamilie IT Research en Delivery ben je de spil in de aanwezige techniek voor de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en zorgt voor technische oplossingen. Je ondersteunt de collega’s in de organisatie en specialisten in je team.
 • Vacature GPU-consultant/wetenschappelijk programmeur

  Wil je werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie, high performance en special computing? Dan ben je van harte welkom bij SURF, de samenwerkingsorganisatie voor ICT in Nederland. We zijn momenteel op zoek naar een consultant die GPU-specifieke code ontwikkelt, deelneemt aan (inter)nationale projecten en onze gebruikersgemeenschap ondersteunt vanuit het High Performance Machine Learning team.
 • Vacature HPC consultant/wetenschappelijk programmeur

  Wil jij werken in een uitdagende en innovatieve omgeving? Wil je bijdragen aan het faciliteren van onderzoek en onderwijs in Nederland door efficiënt gebruik te maken van de Nationale High Performance Computing infrastructuur? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor het High-Performance Computing en Visualisatie team.