Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Vacature Contractmanager

  Ben jij de contractmanager die een spilfunctie vervult tussen (onderwijs)instellingen en software- en cloudleveranciers en erin slaagt om een aantrekkelijk portfolio dusdanig te managen dat er optimaal gebruik van wordt gemaakt?
 • Vacature afstudeerstage Assortimentsonderzoek

  Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij één van de grootste hardware en software webwinkels van Nederland? Ben jij goed in schrijven en contentmarketing? Dan zoeken wij jou! Wij bieden jou een mooie leerplek waarin jij aan de slag gaat met bekende merken als Apple, Samsung, Adobe Creative Cloud en Microsoft.
 • Vacature Technisch specialist security en privacy

  Gebruik jij je technische internetkennis graag om beveiliging en privacybescherming naar een hoger niveau te tillen, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op veilige ICT-voorzieningen? Wij zoeken een technisch productmanager met expertise in internetinfrastructuur, voor het onderhouden en uitbreiden van onze privacy- en securitydienstverlening voor onderwijs en onderzoek.
 • Vacature Inkoper

  Ben jij een adviesvaardige inkoopprofessional? Jaag je vernieuwing aan en wil je hier samen met ons aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.