Vacatures bij SURF

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Utrecht

 • Stage Frontend developer automation & orchestration

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij de nadruk meer ligt op de achterliggende techniek dan op het design, zonder dat je hierbij de gebruiker uit het oog verliest? Reageer dan op deze stageopdracht.
 • Vacature Technisch specialist security en privacy

  Gebruik jij je technische internetkennis graag om beveiliging en privacybescherming naar een hoger niveau te tillen, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op veilige ICT-voorzieningen? Wij zoeken een technisch productmanager met expertise in internetinfrastructuur, voor het onderhouden en uitbreiden van onze privacy- en securitydienstverlening voor onderwijs en onderzoek.
 • Vacature Inkoper

  Ben jij een adviesvaardige inkoopprofessional? Jaag je vernieuwing aan en wil je hier samen met ons aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Amsterdam

 • Vacature (Junior) adviseur HPC Cloud

  In deze functie help je wetenschappers met het oplossen van vraagstukken op het gebied van High Performance Computing (HPC). Je doet dit samen met een team van ervaren adviseurs en engineers. Interessant werk in een dynamische werkomgeving waar de connectie tussen wetenschap, ICT en maatschappij centraal staat.