Zoeken

Gezocht op: plagiaat
7 resultaten. Sorteren op:   Relevantie | Wijzigingsdatum oplopend | Wijzigingsdatum aflopend

 • Op SURFconext aangesloten diensten
  1 account. Overal toegang. Veilig en vertrouwd.

  Dienst/product - Instellingen kunnen kiezen uit meer dan 170 clouddiensten die aan SURFconext gekoppeld zijn. Welke diensten sluiten het meest aan bij de wensen van jouw gebruikers? Kies uit onderstaande diensten en stel deze beschikbaar aan je studenten, docenten en onderzoekers.

 • Praktische tools en hulpmiddelen auteursrecht download

  Kennisbank - Voor het hoger onderwijs heeft SURF diverse praktische tools ontwikkeld waarmee auteurs onder meer kunnen bepalen welke auteursrechten ze overdragen aan de uitgever en hoe ze afspraken over hergebruik van materiaal kunnen vastleggen.

 • Overeenkomst antiplagiaatsysteem URKUND verlengd

  Nieuws - De overeenkomst tussen SURFmarket en URKUND is met 1 jaar verlengd tot 31 oktober 2018. URKUND biedt een volledig geautomatiseerd systeem om plagiaat binnen digitale teksten te bestrijden.

 • Herken en zoek plagiaat met URKUND

  Nieuws - De overeenkomst tussen SURFmarket en URKUND is met 1 jaar verlengd. URKUND biedt een volledig geautomatiseerd systeem om plagiaat te bestrijden. Het vergelijkt documenten met bronnen op internet, gepubliceerd materiaal en materiaal van studenten.

 • Verlenging overeenkomst voor antiplagiaatsysteem URKUND

  Nieuws - De huidige overeenkomst tussen Prio Infocenter AB en SURFmarket is met 1 jaar verlengd tot 31 oktober 2016. Hierdoor blijft de plagiaatdetectie-service beschikbaar voor studenten en docenten.

 • Download publicatie PDF130 kB

  Rapport Geoorloofd hergebruik: De juridische aspecten van plagiaat in het hoger onderwijs & Leefregels voor geoorloofd hergebruik van materiaal download

  Kennisbank - De publicatie ‘Geoorloofd hergebruik’ inventariseert wat wel en niet mag bij het opnemen van (delen van) het werk van anderen in eigen werk. Het rapport begint met ‘leefregels’ hierover, die ook als handzame factsheet beschikbaar zijn.

 • Best Practice RechtenOnline download

  Kennisbank - Stichting RechtenOnline biedt een ruim aanbod aan onderwijsapplicaties voor rechtenfaculteiten en juridische hogescholen. Oorspronkelijk had elke applicatie een afzonderlijke inlogmethode. Onhandig voor gebruikers en onderwijsinstellingen. SURFconext bood uitkomst.