Zoeken

Gezocht op: plagiaat
4 resultaten. Sorteren op:   Relevantie | Wijzigingsdatum oplopend | Wijzigingsdatum aflopend

 • Op SURFconext aangesloten diensten
  1 account. Overal toegang. Veilig en vertrouwd.

  Dienst/product - Instellingen kunnen kiezen uit meer dan 170 clouddiensten die aan SURFconext gekoppeld zijn. Welke diensten sluiten het meest aan bij de wensen van jouw gebruikers? Kies uit onderstaande diensten en stel deze beschikbaar aan je studenten, docenten en onderzoekers.

 • Praktische tools en hulpmiddelen auteursrecht download

  Kennisbank - Voor het hoger onderwijs heeft SURF diverse praktische tools ontwikkeld waarmee auteurs onder meer kunnen bepalen welke auteursrechten ze overdragen aan de uitgever en hoe ze afspraken over hergebruik van materiaal kunnen vastleggen.

 • Download publicatie PDF130 kB

  Rapport Geoorloofd hergebruik: De juridische aspecten van plagiaat in het hoger onderwijs & Leefregels voor geoorloofd hergebruik van materiaal download

  Kennisbank - De publicatie ‘Geoorloofd hergebruik’ inventariseert wat wel en niet mag bij het opnemen van (delen van) het werk van anderen in eigen werk. Het rapport begint met ‘leefregels’ hierover, die ook als handzame factsheet beschikbaar zijn.

 • Best Practice RechtenOnline download

  Kennisbank - Stichting RechtenOnline biedt een ruim aanbod aan onderwijsapplicaties voor rechtenfaculteiten en juridische hogescholen. Oorspronkelijk had elke applicatie een afzonderlijke inlogmethode. Onhandig voor gebruikers en onderwijsinstellingen. SURFconext bood uitkomst.