Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. In 2024 zijn we te gast bij Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom.

mensen bij een bijeenkomst

Dien je presentatievoorstel in

Om een gevarieerd programma aan te bieden, doen we een oproep om presentatievoorstellen in te dienen. 

Oproep voor presentaties

Om weer een mooi programma neer te zetten, willen wij jullie vragen om voorstellen voor presentaties aan te dragen. Hieronder vind je alle info.

Wat voor soort presentaties zijn welkom?

Je kunt deze keer voorstellen indienen voor:

  • Een presentatie van 30 minuten. Geschikt voor het delen van een casus binnen jouw instelling, een vraagstuk om kort te bediscussiëren, of iets delen wat heel erg mis of juist goed is gegaan het laatste jaar. 
  • Een lightning talk van 5 minuten. Geschikt om één boodschap over te brengen aan het gehele publiek.
  • Een workshop van ongeveer 70 minuten. Geschikt om dieper op iets in te gaan en hands-on iets aan te pakken met een groep mensen.

De vorm van de presentaties is geheel aan jouzelf: je mag een quiz houden, een lied zingen, maar gewoon een presentatie met powerpoint is ook top. Dus: heb jij een onderwerp/best practice/horror story waar jij over wil presenteren of anderen bij wil betrekken, dan horen wij het graag!

Hoe dien je een presentatievoorstel in? 

Dien je voorstel in via dit formulier: https://pretalx.surfcloud.nl/spc24/

NB: het formulier staat voornamelijk in het Engels, maar je mag je voorstel gewoon in het Nederlands indienen.

NNB: Bij veel velden staat dat wat jij invoert publiek beschikbaar te zien zal zijn: dit betekent alleen dat wij na afstemming met jou die teksten kunnen gebruiken voor het programma. Vul dus vooral iets in als je een idee hebt, ook als je nog niet de perfecte bewoording hebben gevonden. Wij zullen altijd eerst checken of het gepubliceerd mag worden, voordat wij het in het programma zetten.

Deadline insturen voorstellen

De deadline voor het insturen van voorstellen is 17 maart 2024.

In de week van 1 april laten wij je weten of je voorstel is geaccepteerd.

Wat als ik niet zelf wil presenteren, maar wel een goed idee heb voor een spreker/onderwerp?

Dan mag je ons mailen: tweedaagse@surf.nl. Het helpt ons het meeste als je gelijk contactgegevens meegeeft of een idee voor wie moet spreken over een bepaald onderwerp.