Annuleringsvoorwaarden SURF-events

Voor zowel kosteloze als betaalde evenementen hebben wij een aantal annuleringsvoorwaarden.

Voor kosteloze evenementen

Inschrijven voor een kosteloos evenement is niet vrijblijvend. Het aantal deelnemers per evenement is meestal beperkt. Op basis van je inschrijving worden mogelijk andere deelnemers geweigerd, omdat het maximum aantal plaatsen bereikt is. Als je niet kunt deelnemen aan een evenement waarvoor je je al hebt ingeschreven, vragen wij je daarom vriendelijk ons daarvan tijdig op de hoogte te stellen. Dat kan via events@surf.nl of +31 88 787 30 00.

Voor betaalde evenementen

Annulering of wijziging van je inschrijving kan uitsluitend per e-mail, via events@surf.nl. Tot 3 weken vóór aanvang van het evenement kun je kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en wordt je bijdrage voor dit evenement in rekening gebracht. In geval van verhindering is het uiteraard wel mogelijk om een plaatsvervanger aan te wijzen die je plaats inneemt.

Tickets voor fysieke deelname aan een evenement kunnen niet omgezet worden naar online deelname van hetzelfde evenement. Ben je ingeschreven voor fysieke deelname, maar wil je online deelnemen? Dan moet je het fysieke ticket annuleren en een online ticket aanschaffen. Hierbij gelden bovenstaande annuleringsvoorwaarden.