Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • Seminar What's Next @ SURFconext

  Bijeenkomst - Op dinsdag 24 maart organiseert SURFacademy voor de 2e keer het seminar What's Next @ SURFconext. Een interactieve dag met een breed scala aan onderwerpen rond SURFconext. Tijdens het seminar krijgt u antwoord op vragen als: waar staat SURFconext, welke belangrijke ontwikkelingen spelen er en welke nieuwe functionaliteit zit er aan te komen?

  24 mrt 2015
 • Webinar Mobiele tool voor werkplekbeoordeling

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert op 24 maart 2015 een webinar over een mobiele webtool waarmee u studenten op de werkplek kunt beoordelen. Na een korte introductie van de situatie leggen we het gebruik van deze tool uit. Ook laten we zien hoe u de tool kunt configureren voor uw eigen opleiding en hoe u de tool kunt aansluiten op uw portfoliosysteem.

  24 mrt 2015
 • Masterclass Online toetsen in de MOOC

  Bijeenkomst - Op donderdag 2 april organiseert SURFacademy de masterclass Online toetsen in de MOOC. Door middel van ervaringen uit de praktijk, verdiepende sessies en een paneldiscussie leert u meer over de vraagstukken die leven rond digitaal toetsen binnen een MOOC.

  02 apr 2015
 • NVivo gebruikersdag kwalitatieve data-analyse

  Bijeenkomst - Op vrijdag 10 april organiseert Nvivo een gebruikersdag voor de afnemers van de software voor kwalitatieve data-analyse. Tijdens deze dag krijgt u meer informatie over de wijze waarop NVivo grote hoeveelheden data doorzoekt en structureert.

  10 apr 2015
 • Symposium Groene ICT en Duurzaamheid: Werken aan groene groei

  Bijeenkomst - Op 29 mei 2015 vindt voor de vijfde maal het symposium Groene ICT en Duurzaamheid (SGI 2015) plaats. SGI 2015 is hét podium voor de laatste ontwikkelingen in groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland.

  29 mei 2015