Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 25 jan 2018 tot en met 26 apr 2018

  Leergang Beleid voor open leermaterialen - VOL

  Bijeenkomst - In deze SURFacademy-leergang van 4 bijeenkomsten ga je een beleidsplan voor open leermaterialen maken. De leergang biedt een mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Er is veel ruimte om met elkaar te werken aan de eigen beleidsplannen. Een bezoek aan de OE Global conferentie in Delft is onderdeel van het programma.

 • 20 mrt 2018

  Seminar What's next @ SURFconext - VOL

  Bijeenkomst - Tijdens het seminar What's next @ SURFconext krijg je weer een update over SURFconext. Ook is er genoeg ruimte om in gesprek te gaan met het SURFconext-team en samen een blik op de toekomst te werpen.

 • 21 mrt 2018

  Kennissessie Azure onboarding en governance

  Bijeenkomst - Wat moet je doen als je Microsoft Azure gaat gebruiken? En welke inrichting past het beste bij jouw instelling? Op 21 maart 2018 geeft Microsoft een kennissessie bij SURF, bedoeld voor systeembeheerders en technisch architecten.

 • 21 mrt 2018

  Kennissessie Het opzetten van een Azure Virtual Datacenter

  Bijeenkomst - Weten wat een Azure Virtual Datacenter is en hoe je er eentje opzet voor jouw instelling? Kom op 21 maart 2018 naar SURF.

 • 03 apr 2018 tot en met 28 mei 2018

  Blended cursus Flipping the classroom: hoe geef je het online gedeelte vorm?

  Bijeenkomst - SURF start met een blended cursus die je meeneemt langs voorbeelden van flipping the classroom. Het helpt je om inzicht te krijgen in wat er komt kijken bij het organiseren van het online gedeelte van de flipped classroom en het biedt je handvatten om een eerste plan van aanpak te maken. Twee ervaren coaches begeleiden je gedurende de cursus.

 • 04 apr 2018 tot en met 06 apr 2018

  Training Transits II

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met SURFcert, SCIRT en NCSC-NL de training TRANSITS II voor CSIRT/CERT leden. Deze 3-daagse verdiepingstraining van TRANSITS gaat dieper in op tal van onderwerpen op het gebied van netwerkbeveiliging.

 • 10 apr 2018

  SURF Research Bootcamp

  Bijeenkomst - Heb je je ooit afgevraagd hoe ICT jouw onderzoek een boost kan geven? Ontdek nieuwe mogelijkheden om meer te doen met je data. Op dinsdag 10 april 2018 organiseren SURF, de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een hele dag met hands-on trainingen voor onderzoekers en onderzoeksondersteuners.

 • 10 apr 2018

  Bijeenkomst SURFnet8-implementatie

  Bijeenkomst - Op dinsdagmiddag 10 april organiseert SURF een bijeenkomst over de SURFnet8-implementatie. In 2018 ronden we de implementatie van de optische laag af én starten we met de implementatie van de SURFnet8-servicelaag. Ga hierover in gesprek tijdens deze interactieve bijeenkomst.

 • 13 apr 2018

  Kennisdelingsbijeenkomst Office 365

  Bijeenkomst - Op vrijdag 13 april organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, de kennisdelingsbijeenkomst Office 365. Ontmoet collega’s van andere instellingen en leer hoe je als instelling het beste uit Office 365 haalt. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.

 • 18 apr 2018

  Training Cloud voor beslissers en beleidsmakers

  Bijeenkomst - Op woensdag 18 april 2018 houdt SURFacademy een eendaagse cloudtraining samen met partner Weolcan.

 • 24 apr 2018

  Seminar Juridische aspecten van datamanagement - VOL

  Bijeenkomst - Hogescholen en universiteiten moeten zorgvuldig omgaan met data. De tegenstrijdigheid in het beschermen van de individuele privacy enerzijds en het streven naar open toegang tot gegevens anderzijds roept vragen op. Spijker je kennis over auteursrechtelijke kwesties en andere juridische aspecten van data bij tijdens dit seminar.

 • 24 apr 2018 tot en met 25 apr 2018

  Platform Onderwijs & Facilitair

  Bijeenkomst - Op dinsdag 24 en woensdag 25 april vindt het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) plaats in Nijkerk. SURF is partner van dit evenement. De POF is gericht op managers, directies en besturen uit het gehele onderwijsveld; van primair tot wetenschappelijk onderwijs.

 • 30 apr 2018

  The Best TLS Training in the world

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met Feisty Duck op 30 april en 3 mei een TLS-training. Tijdens deze praktische training leer je hoe je je servers op een veilige manier kunt inrichten en hoe je encryptie kunt gebruiken voor webapplicaties.

 • 01 mei 2018

  Training Internet PKI in Depth

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert samen met Feisty Duck een training PKI (public key infrastructure) op 1 en 4 mei. Tijdens deze training leer je de basis van en de theorie over PKI en hoe je deze in de praktijk implementeert en toepast.

 • 03 mei 2018

  The Best TLS Training in the world

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met Feisty Duck op 30 april en 3 mei een TLS-training. Tijdens deze praktische training leer je hoe je je servers op een veilige manier kunt inrichten en hoe je encryptie kunt gebruiken voor webapplicaties.