Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 18 dec 2018

  SURFcert Capture The Flag Game

  Bijeenkomst - Ook dit jaar organiseert SURFcert weer een Capture The Flag Game, een event waar je hackingkennis en je probleemoplossend vermogen op de proef gesteld worden. In teams wordt er gestreden om de felbegeerde eer.

 • 18 dec 2018

  Super Day - VOL

  Bijeenkomst - Super Day is hét jaarlijkse event van SURFsara, waarop je wordt ondergedompeld in de wereld van data, high performance computing en ICT-innovatie voor onderzoek. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van high performance computing en data en laat je inspireren door topwetenschappers en technologie-experts.

 • 18 dec 2018

  Webinar What’s next @ SURFconext 2018-2019

  Bijeenkomst - Wat brengt SURFconext jouw instelling in het nieuwe jaar? In het webinar What’s next @ SURFconext op 18 december kijken we terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar rond SURFconext en blikken we vooruit op 2019.

 • 19 dec 2018

  Training Managing Cyber Security Risks

  Bijeenkomst - Hoe effectief gaat jouw organisatie om met cybersecurityrisico’s? In welke mate worden beveiligingsmaatregelen afgestemd op hoe aanvallers daadwerkelijk te werk gaan? En zijn deze maatregelen wel up-to-date? Met deze training ben je in 1 dag op de hoogte van de relevante onderwerpen in cybersecurity.

 • 16 jan 2019

  Privacyrede 2019

  Bijeenkomst - Wat is de impact van algoritmisch beoordelen? Om hierachter te komen organiseert SURF samen met SETUP op 16 januari 2019 de Privacyrede 2019. De rede vindt plaats in TivoliVredenburg. SURF organiseert ook een voorprogramma. Kom jij ook?

 • 17 jan 2019

  Health-RI Conference

  Bijeenkomst - De Health-RI conference 2019 richt zich op de toekomst van gezondheid en de onmisbare rol van wetenschap en onderzoeksinfrastructuur hierin. De dag biedt daarnaast voldoende ruimte om collega’s uit de wetenschap, gezondheidszorg, industrie en onderzoeksfinanciers te ontmoeten.

 • 22 jan 2019

  Leergang Ondersteunen van docenten bij onderwijsinnovatie met ICT: hoe richt je dit in? - VOL

  Bijeenkomst - Onderwijs ontwerpen is steeds meer een co-creatie tussen verschillende disciplines. Hoe kun je als onderwijsinstelling deze samenwerking van disciplines optimaal ondersteunen? In deze leergang analyseer je hoe de ondersteuning binnen je eigen instelling is vormgegeven, bespreek je casussen en maak je plannen voor doorontwikkeling.

 • 24 jan 2019

  Informatiemiddag SPSS en data science voor leden van SURF

  Bijeenkomst - Ben je onderzoeker of docent en werk je met SPSS Statistics? Of ben je werkzaam in big data, data mining of data science en werk je met SPSS Modeler? Kom dan op 24 januari 2019 naar de Informatiemiddag SPSS en data science. Je verneemt er de nieuwste ontwikkelingen binnen SPSS Statistics en Modeler.

 • 01 feb 2019

  Blended cursus Flipping the classroom - VOL

  Bijeenkomst - SURF geeft een blended cursus die je meeneemt langs voorbeelden van flipped classrooms. Je krijgt inzicht in het organiseren ervan en het biedt je handvatten om een eerste plan van aanpak te maken om met flipped classrooms in jouw onderwijspraktijk aan de slag te gaan. Twee ervaren coaches begeleiden je gedurende de cursus.

 • 12 feb 2019

  Seminar Doorontwikkeling van de digitale leeromgeving

  Bijeenkomst - Een digitale leeromgeving is nooit af; het vraagt om continue aandacht voor verbetering. Tijdens deze bijeenkomst laten 5 instellingen zien hoe zij hun digitale leeromgeving up-to-date houden. Ben jij erbij?

 • 13 feb 2019 tot en met 17 apr 2019

  Leergang Beleid voor open leermaterialen

  Bijeenkomst - Deze SURFacademy-leergang bestaat uit 4 bijeenkomsten waarbij het opstellen van een beleidsplan voor open leermaterialen centraal staat. De leergang biedt een mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Er is veel ruimte om met elkaar te werken aan de eigen beleidsplannen.

 • 14 feb 2019

  Hackathon Connect @ SURFconext: sluit je dienst aan op SURFconext

  Bijeenkomst - Heb je een dienst die je wilt aansluiten op SURFconext? Kom dan op 14 februari naar de hackathon. We vertellen je over SURFconext, SAML en OIDC en helpen je vooral hands-on met het aansluiten van je dienst! Vergeet dus ook je eigen laptop niet.

 • 17 feb 2019 tot en met 23 feb 2019

  Studiereis ELI 2019

  Bijeenkomst - Van 17 tot en met 23 februari 2019 organiseert SURF een studiereis naar de ELI Annual Meeting 2019 in Anaheim. Er zijn nog enkele plekken over. Schrijf je snel in om samen met bestuurders, onderwijsadviseurs en experts van verschillende Nederlandse onderwijsinstellingen kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen.

 • 28 feb 2019 tot en met 01 mrt 2019

  SURF Security- en Privacyconferentie: 'Alles Veilig Geregeld?'

  Bijeenkomst - Op 28 februari en 1 maart 2019 organiseren SCIPR, SCIRT en SURFcert in samenwerking met het Amsterdam UMC , locatie VU medisch centrum (VUmc), de SURF Security- en Privacyconferentie. Het thema dit jaar is: 'Alles Veilig Geregeld?' Ben jij erbij?

 • 19 mrt 2019

  Seminar Gebruikerservaring van de digitale leeromgeving

  Bijeenkomst - In een digitale leeromgeving die uit verschillende tools en applicaties bestaat, is een goede gebruikerservaring essentieel. Hoe zorg je ervoor dat studenten en docenten de digitale leeromgeving als één geheel ervaren? Drie instellingen laten tijdens dit seminar zien hoe zij de gebruikerservaring van de digitale leeromgeving hebben vormgegeven.