Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. In 2023 zijn we te gast bij locatie Domstad van Hogeschool Utrecht.

mensen bij een bijeenkomst

Dien je presentatievoorstel in

Om een gevarieerd programma aan te bieden, doen we een oproep om presentatievoorstellen in te dienen. Je voorstel moet passen in een van de volgende paralleltracks: techniek, beleid of privacy. 

Het is helaas niet meer mogelijk om een voorstel in te dienen. De deadline is verstreken.

Over je presentatie

Tijdens de conferentie zijn er drie paralleltracks: beleid, techniek en privacy. Voor deze presentaties vragen we jouw input. De vorm van de presentatie mag je zelf bepalen: een quiz, een discussie, maar een presentatie met Powerpoint mag uiteraard ook. Je presentatie mag maximaal 25 minuten duren.
Presentatie-voorstellen van commerciële partijen zijn uitgesloten van deze call.

Deadline insturen voorstel

De deadline voor het insturen van je voorstel is 30 januari 2023. De organisatie van de conferentie beslist welke voorstellen een plek krijgen in het programma. Uiterlijk 24 februari hoor je of je voorstel is geaccepteerd en in welke track je bent ingedeeld.

Goed idee voor een spreker of onderwerp?

Wil je niet zelf presenteren, maar heb je wel een suggestie voor een spreker of een onderwerp dat absoluut aan de orde moet komen? Mail ons dan: tweedaagse@surf.nl. Fijn als je gelijk contactgegevens van die persoon meestuurt of een idee hebt voor wie moet spreken over een bepaald onderwerp.