SURFspot: de ict-webwinkel voor voordelige hard- en software

SURFspot is de ict-webwinkel met speciale onderwijskorting op software en hardware voor studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen, UMC’s, bibliotheken en musea. We bieden een keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals Adobe, IBM, Norton, McAfee en Microsoft. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen.

Studenten in bibliotheek achter computer

Voordelig en ruim assortiment in software en hardware

In onze webwinkel koop je software of hardware tegen de laagste prijzen. Van laptops en harde schijven tot bijbehorende accessoires. Je hebt keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals Adobe, IBM, Norton, McAfee en Microsoft. Je krijgt onderwijskorting omdat je onderwijsinstelling voor de meeste producten de licenties voor thuisgebruik betaalt en wij not-for-profit zijn. De korting loopt daardoor op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. Het aanbod van de producten en de prijzen hangen af van de (software)licentieregelingen die jouw onderwijsinstelling bij ons heeft afgesloten.

Samenwerking en promotie

Wij helpen je graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij je studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt. Wil je meer weten of ben je benieuwd welke communicatiemiddelen en promotiematerialen er zijn? Neem dan gerust contact op

Onderwijskorting voor studenten en medewerkers

Voor en door onderwijs

Je logt eenvoudig in op SURFspot. Je gebruikt hierbij dezelfde gegevens als waarmee je bij je onderwijsinstelling inlogt. Alle universiteiten, 39 hogescholen, 38 mbo-instellingen en een aantal andere instellingen geven je al toegang tot onze ict-webwinkel.

Aansluiten op SURFspot

Wil je dat jouw studenten en medewerkers ook gebruik kunnen maken van ons brede assortiment hardware en software tegen scherpe prijzen? Sluit je dan ook aan bij SURFspot. We helpen je graag om dat te regelen.

(Deze dienst zit in het kernpakket van Mijn SURFmarket. De customized optie is optioneel.) 

Interne links:
https://www.surfspot.nl/
https://www.surf.nl/over-surf/werkmaatschappijen/surfmarket/ict-inkoopo…
https://www.surf.nl/over-surf/organisatie-en-bestuur/cooperatie-surf/ve…