Cybersave Yourself: maak medewerkers en studenten bewust van internetgevaren

Wil je medewerkers en studenten beter bewust maken van internetgevaren? Gebruik dan Cybersave Yourself, een campagne waarmee je op een ludieke manier het bewustzijn van je medewerkers en studenten vergroot op het gebied van security en privacy. De campagne bestaat uit een website en een online toolkit met kant-en-klaar materiaal.

Cybersave Yourself

Onderdelen van Cybersave Yourself

Security Awareness Toolkit

Met de online toolkit met verschillende communicatiemiddelen kun je een eigen bewustwordingscampagne voeren voor medewerkers en studenten. De toolkit bevat online en offline materialen, zoals posters en flyers over:

  • identiteitsbeveiliging
  • phishing
  • social media
  • vertrouwelijke informatie
  • mobile computing
  • en meer.

De middelen kun je vrij aanpassen en voorzien van je eigen huisstijl.

Download de kant-en-klare toolkit(inloggen met SURFconext)

Website cybersaveyourself.nl

Op Cybersaveyourself.nl kunnen je medewerkers en studenten terecht voor tips op het gebied van privacy en security. Ze lezen er hoe ze hun devices kunnen beveiligen tegen phishing, ransomware enzovoort. Via games, video's en tests leren ze er ook hoe ze veilig om moeten gaan met persoonlijke informatie op internet.

Bezoek Cybersaveyourself.nl

Voor wie is Cybersave Yourself bedoeld?

Je kunt Cybersave Yourself kosteloos gebruiken als je instelling is aangesloten op SURFnet. De dienst zit in het kernpakket van SURF. De campagne wordt onder andere gebruikt door security officers en communicatiemedewerkers.

We hebben de campagne samen met informatiebeveiligers van universiteiten en hogescholen ontwikkeld binnen de community SCIPR.

Deze dienst zit in het kernpakket van SURF-diensten.