Cybersave Yourself

Maak medewerkers en studenten bewust van internetgevaren

Wil je medewerkers en studenten beter bewust maken van internetgevaren? Gebruik dan Cybersave Yourself (CSY): een campagne en een toolkit waarmee je op een ludieke manier het bewustzijn van je medewerkers en studenten vergroot op het gebied van security en privacy.
Cybersave Yourself - CEO-fraude

Voordelen

Binnen één uur security- of privacy campagne

In de Security Awareness Toolkit vind je materialen en informatie om snel en effectief campagnes op te zetten.

Kant-en-klare e-learning modules

Deze online modules zijn eenvoudig in te zetten. Met gemakkelijke wijzigingen voeg je informatie toe over hoe privacy en security binnen jouw instelling is georganiseerd.

Cybersecuritymaand

CSY doet ieder jaar mee met de wereldwijde cybersecurityawarenessmaand in oktober. We delen die maand blogs, filmpjes en artikelen. Je kunt diverse bijeenkomsten bijwonen en awarenessmateriaal voor je eigen instelling downloaden.

Awareness-werkgroep

Met de fysieke en online bijeenkomsten van de awareness-werkgroep deel je informatie en kennis. We wisselen materiaal en voorbeelden uit en bespreken actuele awareness thema’s en onderwerpen.

Heb je een vraag over Cybersave Yourself? Neem contact op.

Rosanne Pouw - Profielfoto

Rosanne Pouw

Telefoonnummer

De online toolkit

De toolkit bevat online en offline materialen, zoals posters en flyers. Daarin worden onderwerpen behandeld zoals wachtwoorden, phishing en ransomware, veilig omgaan met gegevens en herkennen en handelen bij security incidenten en datalekken. Ook bevat de toolkit diverse e-modules voor studenten en medewerkers. De meest recente toevoegingen zijn nieuwe e-learning modules gemaakt door en voor onderwijs instellingen.

De toolkit vind je op de CSY-wiki: https://edu.nl/dyemw

Cybersaveyourself.nl: tips over security en privacy

Op Cybersaveyourself.nl kunnen je medewerkers en studenten terecht voor tips op het gebied van privacy en security. Via e-learning modules en video’s leren ze hoe ze cyberveilig en privacybewust omgaan met gegevens.

Ga naar Cybersaveyourself.nl

Lees de Awarenessmeting in onderwijs en onderzoek 2023
Awarenessmeting 2023
Downloaden Awarenessmeting 2023, Nederlands, Bestandsextensie: pdf (Bestandsgrootte: 4 MB) Nederlands, Bestandsextensie: pdf (Bestandsgrootte: 4 MB)