Gratis Azure-trainingen

Je bekijkt nu de overzichtspagina voor alle Azure-trainingen. Op dit moment worden er geen trainingen gegeven. Zodra hier verandering in komt, laten we dat hier weten. Om je een idee te geven welke trainingen er zijn, kun je hieronder kijken.

Microsoft Azure cloud

Azure-trainingen tijdens de corona-uitbraak

We laten je weten wanneer er weer Azure-trainingen gegeven worden.

Man legt iets uit aan vrouw op laptop

Training Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

Maak kennis met algemene concepten van cloudcomputing en specifieke functies van Microsoft Azure voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtuele machines, opslag, virtuele netwerken, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

Je kunt deze training nu niet volgen.

 

Training Microsoft Azure administrator (AZ-104)

Ben je IT-professional of developer en wil je virtuele machines of websites beheren in de cloud? In deze 2-daagse training maak je kennis met alle mogelijkheden van Azure voor beheerders. Je kunt deze training volgen op 2 verschillende data.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Migreren van applicatieworkloads naar Azure (WS-050)

De nadruk van deze training ligt op bestaande on-premises workloads naar de cloud migreren, zoals bestaande on-premises workloads naar het Microsoft Azure platform.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Azure (AZ-204)

In deze training leer je ontwikkelen voor gevorderden in het Azure Cloud-model. Je verdiept je in ontwikkelen van Azure App apps en implementeren van services van derde partijen. Daarnaast bekwaam je je in Azure-oplossingen monitoren en optimaliseren.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Microsoft Azure architect technologies (AZ-300)

Heb je ervaring met het beheer van Azure of het ontwikkelen binnen Azure? In deze training verdiep je je in architect technologies, waarbij je leert wat de gevolgen van de verschillende technieken kunnen zijn op de overall solution. Je kunt deze training op 2 verschillende data volgen.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Microsoft Azure architect design (AZ-301)

Wil je je verder verdiepen in de mogelijkheden van Azure, stakeholders adviseren en business requirements vertalen naar veilige, schaalbare en betrouwbare oplossingen? In deze training zet je de laatste stap naar de rol van Azure Solution Architect.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Implementeren van een Azure data-oplossing (DP-200)

In deze training leer je hoe je verschillende dataplatformtechnologieën voor bedrijfskundige en technische processen kunt gebruiken, waarbij je zowel relational als No-SQL-data gebruikt. Na afloop kun je data verwerken door middel van verschillende technologieën voor streaming en batchdata.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Ontwerpen van een Azure data-oplossing (DP-201)

Leer hoe je data-oplossingen ontwerpt vanuit verschillende dataplatformtechnologieën. Ook leer je hoe je procesarchitecturen ontwerpt. Je onderzoekt hoe je databeveiliging ontwerpt met datatoegang, databeleid en -normen in je achterhoofd. Hiermee waarborg je de veiligheid van gegevens binnen je organisatie.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Migreren van SQL-workloads naar Azure (DP-050)

Elke fase van het moderniseringsproces van dataplatforms staat in deze training centraal. Je leert bepalen welke taken er in elke fase zijn zoals de evaluatie en planningsfase. Je gaat aan de slag met de beschikbare migratiehulpmiddelen en hoe je deze toepast in een fase van het datamigratieproces. 

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Microsoft Azure DevOps Solutions (AZ-400)

Verbeter je delivery door samenwerking en automatisering, werkwijzen te optimaliseren en communicatie te verbeteren. Je zorgt voor het ontwerp en de implementatie van strategieën van code en infrastructuur. Met deze training zet je hiervoor de eerste stap en ontwikkelt je tot DevOps-professional met de certificering Microsoft Azure DevOps Solutions.

Je kunt deze training nu niet volgen.

Training Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500)

Zorg jij ervoor dat werken in de cloud veilig is binnen jouw organisatie? Met deze training signaleer je mogelijke bedreigingen voortijdig en los je snel beveiligingsincidenten op. Je ontdekt het aanbod in beveiligingsmogelijkheden van Azure. Je past relevante instellingen snel aan en beveiligt de cloud- of hybride omgeving tegen dreigingen.

Je kunt deze training nu niet volgen.