Cloud, sourcing en ict-regie

Volg bij SURF een verscheidenheid aan bijeenkomsten, trainingen en workshops over cloud, sourcing en ict-regie. SURF wisselt graag kennis uit en wil leden van SURF verbinden. Of kies voor trainingen op maat en op locatie.

Een groep krijgt een training in Hybrid Cloud

Nieuwe opzet Microsoft-trainingen

Voor alle instellingen met SURFcumulus maakten we een programma met de nieuwste Microsoft Cloud-trainingen: het Enterprise Skills Initiative (ESI). Veel trainingen volg je kosteloos en toegang is laagdrempelig.

Bekijk de trainingen via de portal:

  • Na accountverificatie kom je in de portal. Hier kun je zelf trainingen en workshops volgen.
  • Je vindt hier een breed aanbod van trainingen (zoals Azure, Windows365 en Dynamics365).
  • Gratis online ‘leerpaden’ voor specifieke cloudonderwerpen.
  • Gratis 1-2daagse online ‘instructor-led’-trainingen voor verschillende Fundamentals-trainingen, zoals Azure AZ-900. Deze trainingen zijn voor een groot aantal deelnemers, mét moderators die vragen beantwoorden.
  • Gratis voorbereidingssessies voor Microsoft-certificering.
  • Doe gratis (online of bij een testcenter) Microsoft-examen voor Azure-certificering. Let op: maximaal 500 gratis examens.

Of volg een van de meerdaagse vervolgtrainingen, verzorgd door de gespecialiseerde Microsoft Learning Partners (Computrain, Fast Lane, Firebrand, Global Knowledge, Master it Training en Vijfhart).

Deze trainingen bieden we aan met subsidie voor ongeveer 600 euro; normaal kosten ze per deelnemer tussen de 1.700 euro en 2.500 euro. Het aantal plaatsen is vooralsnog beperkt tot 100. Gebruikt je instelling SURFcumulus en sluit je de training succesvol af met een certificaat? SURF betaalt de kosten van de opleiding terug aan je instelling.

Wil je meer weten over het ESI-programma, of wil je extra begeleiding om je kennis praktisch te gebruiken? Neem dan contact op!

Neem contact op