SURFspot

De ict-webwinkel voor voordelige hard- en software

SURFspot is de ict-webwinkel met speciale onderwijskorting op software en hardware voor studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen, UMC’s, bibliotheken en musea. We bieden een keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals Adobe, IBM, Norton, McAfee en Microsoft. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen.
Studenten in bibliotheek achter computer

Voordelen

Ruim assortiment

Van laptops en harde schijven tot bijbehorende accessoires. Je hebt keuze uit ruim 450 artikelen van gerenommeerde leveranciers zoals Adobe, IBM, Norton, McAfee en Microsoft.

Voordelige onderwijskorting

Je logt eenvoudig in op SURFspot. Je gebruikt hierbij dezelfde gegevens als waarmee je bij je onderwijsinstelling inlogt. Je krijgt onderwijskorting omdat je onderwijsinstelling voor de meeste producten de licenties voor thuisgebruik betaalt en wij not-for-profit zijn.

Samenwerking & Promotie

Wij helpen je graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij je studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt.

Heb je een vraag over SURFspot? Neem contact op.

Maaike Hazewinkel

Maaike Hazewinkel

Telefoonnummer

Samenwerken?

WIl je samenwerken? Neem dan gerust contact op.

Klantenservice voor vragen over SURFspot

Hebben studenten en/of medewerkers vragen over SURFspot? Dan kunnen ze mailen (info@surfspot.nl) of chatten. Op werkdagen beantwoordt de klantenservice je vragen van 9.00 tot 17.00 uur en op de chat van 13.00 tot 17.00 uur.

Samenwerken

Wij helpen onderwijsinstellingen graag om SURFspot onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers. Ook staan we open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waarvoor je partners zoekt. Wil je meer weten of ben je benieuwd welke communicatiemiddelen en promotiematerialen er zijn? Neem dan gerust contact met ons op via samenwerken@surfspot.nl.

Jaarlijkse acties

Met de start van het academisch jaar en met Black Friday heeft SURFspot scherpe deals voor studenten en medewerkers.

Benieuwd naar de webshop?

Bekijk het assortiment en de hoge kortingen op SURFspot.nl