Samen de zichtbaarheid van praktijkgericht onderzoek vergroten

Publinova is hét nationale platform dat praktijkgericht onderzoek voor iedereen vindbaar en zichtbaar maakt, en waar onderzoekers en lectoren hun expertise kunnen delen met collega's van andere hogescholen en professionals uit het werkveld.

 

Ga naar Publinova.nl

Logo van Publinova
Bloeiende onderzoeken op publinova.nl

Eén platform voor praktijkgericht onderzoek

Publinova faciliteert kennisdeling tussen onderzoekers, ondersteuners en lectoren van verschillende hogescholen en een breder publiek. Het bevordert samenwerking en houdt hen op de hoogte van de laatste trends. Zo draagt Publinova bij aan een breder begrip en verdere ontwikkeling van praktijkgericht onderzoek in Nederland. 

Logo van Publinova

Waarom Publinova?

Onze missie is het vrij toegankelijk maken van waardevolle producten van lectoren en docent-onderzoekers, zoals artikelen, prototypes en modellen, voor iedereen. Dit bevordert de maatschappelijke en economische ontwikkeling van Nederland en vergemakkelijkt de uitwisseling tussen onderzoek, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappij. Bij Publinova geloven we in samenwerking en kennisdeling als sleutel tot vooruitgang!

Voorbeeld pagina van Publinova waarop content in een bepaald thema wordt getoond

14 hogescholen doen mee

Publinova streeft ernaar om de impact van praktijkgericht onderzoek in Nederland te vergroten door onderzoeksresultaten zichtbaar en vindbaar te maken.

Is jouw instelling al aangesloten bij Publinova? 

Hoe sluit ik aan?