Winnaars SURF Onderwijsawards 2018

SURF Onderwijsawards 2018 - Anja Oskamp

Anja Oskamp – winnaar Bestuurders

Anja Oskamp is een bestuurder met hart voor onderwijsinnovatie. Onder haar leiding werd een nieuwe activerend online onderwijsmodel en een nieuwe digitale leeromgeving ingevoerd bij de Open Universiteit. Het levert veel hogere rendementen op. Haar impact op het gehele onderwijsveld in Nederland is groot.

Lees meer over waarom Anja Oskamp geëerd is met een SURF Onderwijsaward. 

SURF Onderwijsawards 2018 - Nico Juist

Nico Juist - winnaar ict specialisten

Wie zich bezighoudt met het ontwikkelen van een flexibele digitale leer- en werkomgeving, kent de burchtmetafoor. Het model is ontwikkeld door Nico Juist, ictO-medewerker en informatiemanager bij Hogeschool Leiden. Via SURF speelt hij een belangrijke rol bij het realiseren van nieuwe DLWO's in het hoger onderwijs.

Lees meer over waarom Nico Juist is geëerd met een SURF Onderwijsaward.

SURF Onderwijsawards 2018 - Ashwin Brouwer

Ashwin Brouwer - winnaar Onderwijsadviseurs

Voor onderwijsadviseur en docent Ashwin Brouwer is het vanzelfsprekend om sociale media en tools in te zetten in het onderwijs. Hij deelt zijn ervaringen graag met collega's van binnen en buiten de instelling. Binnen het Friesland College is hij aanjager van een professionaliseringstraject rondom digitale geletterdheid.

Lees meer over waarom Ashwin Brouwer is geëerd met een SURF Onderwijsaward.

 

SURF Onderwijsawards 2018 - Sharon Klinkenberg

Sharon Klinkenberg - winnaar Docenten

Docent Sharon Klinkenberg van de Universiteit van Amsterdam heeft een grote drive om het onderwijs mooier en beter te maken. Hij personaliseerde zijn vak met digitale toetsen en maakte zich hard voor digitale tentamenvoorzieningen. Met zijn enthousiasme voor innovaties met een meetbaar effect zet hij anderen aan om ook te experimenteren.

Lees meer over waarom Sharon Klinkenberg is geëerd met een SURF Onderwijsaward.

SURF Onderwijsawards 2018 - Maksut Gavaz

Maksut Gavaz - winnaar Studenten

Oprichter en voorzitter van de Turing Society Maksut Gavaz is een sterk idealistische student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij zet zich gedreven in om tech educatie breed beschikbaar te maken en meer studenten IT-kennis mee te geven. Het gat tussen wat bedrijven willen en wat starters kunnen en wil hij dichten.

Lees meer over waarom Maksut Gavaz is geëerd met een SURF Onderwijsaward.