Contact en support

Op deze pagina vind je de contactinformatie en zakelijke gegevens. En waar je als instelling terecht kunt met supportvragen.

Contact met SURF

Zicht op een grote tafel met gekleurde stoelen en muur met tekst 'have a seat'

SURF is gevestigd in Utrecht - kantorenpand Hoog Overborch (Hoog Catharijne) en in Amsterdam - het Amsterdam Science Park.

Locatiegegevens SURF

Support op dienstverlening

Close-up handen man achter laptop met bomen en planten op de achtergrond

Bekijk de mogelijkheden voor support op SURF dienstverlening voor aangesloten onderwijs- of onderzoeksinstellingen.

Support op dienstverlening

Vergadermogelijkheden bij SURF

Vergaderzaal SURF Utrecht

SURF heeft vergaderfaciliteiten voor leden op Hoog Catharijne in Utrecht of in het SURF Science Park-gebouw in Amsterdam.

Bekijk de mogelijkheden

Vragen over de website

Laptop met SURF website

Heb je algemene vragen over de website van SURF? Zie je een fout op een pagina of staat er geen contactpersoon onderaan de pagina? Mail dan de webredactie via websupport@surf.nl .

Zakelijke gegevens en de juridische fusie van SURF

Persoon schrijft op papier, ook toetsenbord in beeld

Per 31 dec 2020 is de juridische eenwording van de SURF werkmaatschappijen een feit. De volgende gegevens zijn van toepassing ten aanzien van de contractpartij aan SURF-zijde.

Zakelijke gegevens SURF

Privacy bij SURF

Privacy bij SURF

SURF verwerkt persoonsgegevens voor haar eigen doeleinden, bijvoorbeeld voor het beheren van de website, en houdt zich daarbij aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  • Denk je dat SURF je gegevens verwerkt? En wil je een verzoek indienen, zoals een verzoek om inzage in of verwijdering van jouw persoonsgegevens? Stuur dan een mail naar avg@surf.nl. Hoe gedetailleerder je bent in je verzoek, hoe beter we je kunnen helpen.
  • Wil je een klacht indienen over hoe SURF omgaat met je persoonsgegevens? Neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming, via fg@surf.nl.