License Desks SURF

De License Desk Software & Cloud en de License Desk Content helpen je bij vragen over licenties en producten. Je kunt contact opnemen als je instelling de basisvergoeding Inkoop & Digitale Platformen betaalt voor de inkoopdiensten van SURF.

License Desk Software & Cloud 

Het team SURF License Desk Software & Cloud is verantwoordelijk voor het correct en tijdig beschikbaar stellen van het complete portfolio aanbod tot stand gebracht door de dienst ict-inkoop. Zij zijn primair de vraagbaak voor medewerkers van de instellingen met de rol van software contactpersoon, maar ook projectleiders en ict-medewerkers van instellingen kunnen hier terecht.

Bij de License Desk Software & Cloud kun je terecht met al je vragen over:

  • De portal Mijn SURFmarket, aanbod, portefeuille en statussen van geplaatste bestellingen, offertes en leveringen.
  • De Basisvergoeding inkoop en digitale platformen, deelname aan contracten en aanbestedingen, templates modelcontracten en verwerkersovereenkomsten en hoe een mini- competitie werkt.
  • De jaarlijks terugkerende aantallenregistratie ingevuld door de instellingen via de klantportal over de aantallen medewerkers, studenten en eindgebruikers.
  • De looptijden en voorwaarden, via een productinformatie management systeem (PIM) worden de producten en bijbehorende contracten ingevoerd.
  • De product-omschrijvingen, -updates en nieuws over de veelal complexe licentiestructuren en licentie modellen.
  • De product- en of functionaliteiten wijzigingen c.q. uitbreidingen van het aanbod. Hierover is dagelijks contact met de aanbieders en leveranciers.
  • Het kiezen van de juiste licenties, producten en of diensten.

Bereikbaarheid License Desk Software & Cloud

License Desk Content 

De SURF-receptie is telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via +31 88 787 30 00.  Zij geven je terugbelverzoek aan ons door per e-mail. 

Bekijk voor uitgebreide informatie Mijn SURFmarket pagina contact, vragen en advies

Registreren voor inkoopdienstverlening

Lees meer over registreren voor inkoopdienstverlening.

Klachten over onze inkoopdienstverlening

Lees op de klachtenpagina waar je met een klacht over onze inkoopdienstverlening terechtkunt.