Inkoop
We kopen ict en content in tegen de best mogelijke voorwaarden en zorgen ervoor dat je deze makkelijk kunt gebruiken. Daarnaast ondersteunen we je bij inkooptrajecten die we voor instellingen gezamenlijk uitvoeren.
Close-up handen man achter laptop met bomen en planten op de achtergrond

We bundelen de vraag en behoefte bij instellingen en kopen op basis hiervan soft- en hardware in.

Maaike Hazewinkel

Maaike Hazewinkel

Telefoonnummer

Ict-inkoop

Wil jij meer weten over hoe wij ict-producten en -diensten inkopen tegen de best mogelijke voorwaarden? Bekijk dan eens welke drie verschillende inkoopmogelijkheden wij bieden, met welke leveranciers wij contracten hebben en lees over onze meerjarige overeenkomst met Microsoft.

Drie verschillende inkoopmogelijkheden

De inkoopmogelijkheden die wij aanbieden zijn aanbestedingstrajecten, modelcontracten en het Dynamisch Aankoopsysteem. Deze mogelijkheden bieden wij aan, zodat jij je kunt richten op beter en flexibeler onderwijs, ongeacht de grootte van jouw instelling.

Leveranciers

We hebben met verschillende leveranciers een overeenkomst afgesloten. Nieuwsgierig naar welke leveranciers? Bekijk dan eens dit overzicht.

Microsoft Inspiratie en Innovatie Programma (MIIP)

We hebben een meerjarige overeenkomst met Microsoft gesloten. Deze overeenkomst is niet bindend en richt zich op de bevordering van intensieve onderlinge samenwerking. Ben je benieuwd naar wat MIIP betekent voor jou als lid van SURF? Of wil je weten op welke pijlers MIIP zicht richt? Dat leggen we je graag uit.

Aanvullend op de Microsoft overeenkomst 2022-2026 heeft het SURF consortium nog een meerjarige overeenkomst met Microsoft gesloten. Deze niet bindende overeenkomst, gericht op de bevordering van intensieve onderlinge samenwerking, is het Microsoft Inspiratie en Innovatie Programma, kortweg MIIP.

Meer informatie?

Weten wat de voordelen zijn van het gezamenlijk inkopen tegen de beste voorwaarden? Bekijk dan onze dienstpagina.