Identiteits- & toegangsbeheer

Samen met instellingen regelen we veilige en gemakkelijke toegang tot diensten. Dat doen we voor studenten, onderzoekers en medewerkers maar ook voor externen als gast-docenten en -onderzoekers en consultants. We delen kennis, ontwikkelen diensten en innoveren met nieuwe concepten. Lees wat we allemaal doen op het vlak van identity- & accessmanagement (IAM).
Achter de schermen bij Trust & Identity

Je digitale identiteit is de basis voor alles wat je doet in de digitale wereld. Het is belangrijk om daar als sector controle over te hebben. Door samen te werken kunnen we daar goede afspraken over maken.

Arnout Terpstra

Arnout Terpstra

Telefoonnummer

Identity & access management, afgekort IAM, is een expertisegebied dat hoog op de agenda staat binnen het onderwijs en onderzoek. Er zijn steeds meer applicaties en platformen voor ons beschikbaar en die kunnen die veelal niet gebruiken zonder onze digitale identiteit.

Artikel

Voorstanders zijn het er al lang over eens. Open source applicaties zijn de toekomst om vrijheid en controle te behouden in een digitale wereld. Maar wat is het nou precies? En waarom is het zo belangrijk?

SURF Communities

Trust en identity

Samen met instellingen regelen we veilige en gemakkelijke toegang tot diensten. Dat doen we voor studenten, docenten en onderzoekers. We delen kennis en innoveren met nieuwe concepten. Wil jij deelnemen aan deze community? Word lid van deze community door in te loggen met je instellingsaccount en je aan te melden.
80 volgers