SURF-jaarverslagen

Lees hier de formele jaarverslagen van de Coöperatie SURF U.A. Of bekijk het meer publieksvriendelijke jaaroverzicht.

2021

  • Download het formele Jaarverslag 2021 SURF Coöperatie U.A. (pdf)
  • Lees ook 5x impact in 2021, het jaaroverzicht met hoogtepunten van 2021 die allemaal bijdragen aan toponderwijs en toponderzoek. Ieder jaar weer zorgen SURF en haar leden voor goede en innovatieve ict voor onderwijs en onderzoek. In 2021 lanceerden we de SURF Strategie 2022-2027 en hebben we supercomputer Snellius aangezet. Ook sloten we enkele belangrijke contracten en DPIA's af met big tech.

2020

  • Download het formele Jaarverslag 2020 SURF Coöperatie U.A. (pdf)
  • Lees het SURF Magazine-artikel 5x impact in 2020
    De inspanningen van SURF en onze leden leidden in 2020 tot een groot aantal resultaten en vernieuwingen. Soms heel zichtbaar en concreet, soms wat meer achter de schermen. Alle resultaten droegen bij aan ons gezamenlijke doel: toponderwijs en toponderzoek. Enkele van deze resultaten passeren hier de revue. Daarmee zijn we zeker niet compleet, er gebeurde uiteraard nog veel meer. Dit artikel geeft een mooie impressie van onze impact in 2020.

2019

2019 was een bijzonder jaar voor SURF, waarin grote en essentiële veranderingen zijn aangekondigd en ingezet. Samen met de leden is het fundament gelegd voor een hechter SURF.

2018

In 2018 heeft SURF aan de zes resultaatgebieden gewerkt: verbonden wereld, laagdrempelige toegang, vertrouwde omgeving, datamanagement, verrijkte technologie, en transparante en rechtmatige relatie. De belangrijkste resultaten staan in het jaarverslag en het meer publieksvriendelijke jaaroverzicht.

2017

De focus van het bestuur lag in het 30-jarig lustrumjaar van SURF op de intensivering van de samenwerking. Binnen en buiten SURF. Daarnaast startte in 2017 het SURF Open Innovatie Lab dat bijdraagt aan de innovatiekracht en kennispositie van SURF en zijn doelgroepen/stakeholders.