SURF Onderwijsdagen 2021 voor mbo, hbo en wo

ICT-vernieuwing in het onderwijs tot bloei brengen, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ICT-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 9 & 10 november 2021 live in Den Bosch. Ben jij erbij? Schrijf je nu in.

Onderwijsdagen inschrijven

Breng ICT-vernieuwing in het onderwijs tot bloei

Na een intense groei van ICT-vernieuwing in het onderwijs is het nu tijd om tot bloei te komen. Voor het onderwijs van morgen. Daarom is het thema dit jaar Bloeispurt.

Samen vormen we een netwerk van verbindingen, een levend en dynamisch ecosysteem. We beïnvloeden elkaar én hebben elkaar nodig. Om zelf tot bloei te komen, maar ook samen sterker te worden.

Meer info

SURF Onderwijsdagen thema Bloeispurt
SURF OWD Inschrijven

Schrijf je in!

De inschrijving voor de SURF Onderwijsdagen 2021 is geopend! Schrijf je in en profiteer tot en met 14 oktober van de early-birdkorting. Je betaalt dan 225 euro voor 1 dag en 400 euro voor 2 dagen.

Schrijf je in

Wie nomineer jij voor de SURF Onderwijsawards 2021?

Jaarlijks reiken we tijdens de SURF Onderwijsdagen prijzen uit om onderwijsvernieuwers een podium te geven om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren. Wie verdient volgens jou een SURF Onderwijsaward in 2021? Stuur voor 1 oktober jouw nominatie in!

Wie nomineer jij?

Icoon lampje SURF Onderwijsawards
SURF Onderwijsdagen bloemen

Partner worden?

De SURF Onderwijsdagen worden mede mogelijk gemaakt door samenwerking met partners en start-ups. Wil jij dit jaar laten zien hoe jouw ICT-dienst het onderwijs kan laten bloeien? Word dan partner.

Meld je aan