SURF Onderwijsdagen 2021 voor mbo, hbo en wo

ICT-vernieuwing in het onderwijs tot bloei brengen, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ICT-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 9 & 10 november 2021 live in Den Bosch én online. Ben jij erbij? De inschrijving start op 1 september.

SURF Onderwijsdagen 2021 Bloeispurt

2 dagen inspiratie en netwerken

Zet 9 en 10 november 2021 in je agenda voor de SURF Onderwijsdagen. Laat je inspireren door sprekers over onderwijsvernieuwing met ICT. Ontmoet weer collega’s van andere onderwijsinstellingen, partners en start-ups.

De inschrijving start op 1 september.

SURF Onderwijsdagen thema Bloeispurt XL
SURF Onderwijsdagen bloemen

Partner worden?

De SURF Onderwijsdagen worden mede mogelijk gemaakt door samenwerking met partners en start-ups. Wil jij dit jaar laten zien hoe jouw ICT-dienst het onderwijs kan laten bloeien? Word dan partner.

Meld je aan

Breng ICT-vernieuwing in het onderwijs tot bloei

Na een intense groei van ICT-vernieuwing in het onderwijs is het nu tijd om tot bloei te komen. Daarom is het thema dit jaar Bloeispurt.

Samen vormen we een netwerk van verbindingen, een levend en dynamisch ecosysteem. We beïnvloeden elkaar én hebben elkaar nodig. Om zelf tot bloei te komen, maar ook samen sterker te worden en elkaar te voeden.

Meer info

SURF Onderwijsdagen thema Bloeispurt
Icoon lampje SURF Onderwijsawards

Uitreiking SURF Onderwijsawards 2021

Natuurlijk reiken we weer de SURF Onderwijsawards uit. Welke onderwijsvernieuwers vernieuwen het onderwijs met inzet van ICT? Wie nomineer jij? In september kan je iemand nomineren.

Meer weten?

Christien en John tijdens OWD20

Terugblik SURF Onderwijsdagen 2020

De ankers zijn gelicht: de eerste online SURF Onderwijsdagen #OWD20 zijn voorbij! Bijna 700 deelnemers volgden het programma met het thema 'Samen navigeren'. Wij kijken terug op een behouden vaart! 

Check de terugblik, incl. de Spotify-playlist

Herbeleef de SURF Onderwijsdagen 2020

Een deel van de sessies van de SURF Onderwijsdagen 2020 staat online op YouTube. Bekijk de break-outsessies met interessante gasten die spreken over ontwikkelingen in AI, online proctoring en studiedata.  

Bekijk de break-outsessies