Cybersecurity

Goed beveiligen is vanwege de toenemende afhankelijkheid van ict in onderwijs en onderzoek steeds belangrijker. SURF's ambitie is het om de instellingen weerbaar te maken tegen cybercriminelen. Onder andere door ze te helpen NBA-volwassenheidsniveau 3 te bereiken.
Angry security

Continue inzet op bewustwording, organisatie en techniek is nodig om veilig te kunnen blijven werken. Van beheerder tot bestuurder en van onderzoeker tot student: iedereen speelt een rol in het veilig kunnen blijven studeren, werken en onderzoeken.

Albert Hankel

Albert Hankel

Telefoonnummer

Tijdens de NOZON-weken in maart testten veel instellingen met een tabletop-cybercrisisoefening op realistische wijze of zij goed voorbereid zijn op een cybercrisis. Wat hebben ze geleerd? Je leest het in dit artikel.

Artikel

Hoe kan het dat bestuurders niet altijd met de juiste informatie belangrijke beslissingen nemen op het gebied van cyberveiligheid? Spreken bestuurders en techneuten wel dezelfde taal? Hoe kunnen ze elkaar beter vinden op een plek waar vandaan ze vooruit kunnen?

SURF Communities

Cybersecurity

Studenten, docenten en onderzoekers zijn gebaat bij een veilige online omgeving. Maar hoe pak je dat als instelling aan? Deze community is voor iedereen in onderwijs en onderzoek die kennis en ervaring wil delen en/of meer wil weten over zaken op het gebied van (cyber)security.
163 volgers