SURF Onderwijsdagen 2022 voor mbo, hbo en wo

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 15 & 16 november 2022 live in Den Bosch. De call for proposals is tot en met 31 mei geopend.

SURF onderwijsdagen Daadkracht
OWD222 Daadkracht icoon

Thema 2022: DAADKRACHT.

2022. Het jaar dat het onderwijs uit de coronacrisis komt en er weer fysiek les mag worden gegeven. Nu is hét moment om onze ervaringen te benutten en het onderwijs duurzaam te verbeteren. Tijd voor leiderschap en daadkrachtige keuzes. Maar welke richting kiezen we?

Lees meer

Dien je sessievoorstel in

Heb jij met je project of initiatief krachtige stappen gezet en wil je je verhaal delen op de SURF Onderwijsdagen 2022? Dien dan een sessievoorstel in. De call for proposals staat open tot en met 31 mei. 

Dien je voorstel in

SURF Onderwijs call for proposals
Icoon lampje SURF Onderwijsawards

SURF Onderwijsawards 2022

Tijdens de SURF Onderwijsdagen reiken we de SURF Onderwijsawards 2022 uit aan doorpakkers die daadkracht tonen. Wie verdient er een SURF Onderwijsaward? Nomineren kan tot en met 30 juni.

Wie nomineer jij?

Terugblik op SURF Onderwijsdagen 2021

Heb je de SURF onderwijsdagen op 9 en 10 november 2021 gemist? Bekijk de terugblik met hoogtepunten in de vorm van foto's, video's, blogs en presentaties.

Bekijk de terugblik

SURF Onderwijsdagen thema Bloeispurt