Congres
SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. We zijn dit jaar te gast in Groningen en het thema is: er gaat niets boven security en privacy.

Mensen in een grote zaal op een conferentie

Praktische informatie

De conferentie vindt plaats op  30 juni en 1 juli 2022. We zijn te gast bij de RUG en de Hanze Hogeschool op de Zernike Campus. Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de conferentie op een rij.

Hotelovernachting

Als je een hotelovernachting hebt geboekt, ontvang je een mail van SURF met daarin alle details. De kamers zijn inclusief ontbijt en vervoer van en naar de conferentie. LET OP: je moet de kosten van de hotelkamer zelf voldoen bij het uitchecken op 1 juli.

Locatie

Tijdens de conferentie hebben we zalen tot onze beschikking in het Duisenberg Gebouw op de Zernike Campus.

Zernike Campus
Duisenberg Building
Faculty of Economics and Business
Nettelbosje 2
9747 AE Groningen
050 363 4624 (receptie Duisenberg Building)

Plattegrond

Download de plattegrond van de Zernike Campus

Parkeren

Kom je met de auto, parkeer dan gratis op P3 of P4 op de Zernike Campus. Er zijn voor de duur van de conferentie parkeerplaatsen voor ons gereserveerd. Meld je bij inrijden van de parkeerplaats als bezoeker van SURF / de Security- en Privacyconferentie, hetzelfde bij het uitrijden. Een uitrijkaart is dus niet nodig.

Plattegrond Zernike Campus met P3 en P4 aangeduid

OV

Kom je met het openbaar vervoer naar de Rijksuniversiteit Groningen / Hanze Hogeschool? Neem dan van het Centraal Station Groningen buslijn 1 of 15. Deze bussen rijden elke vijf minuten naar de Zernike Campus.