SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is de jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen in onderwijs en onderzoek. Er is aandacht voor zowel technische als beleidsmatige en juridische aspecten. Het thema van deze online editie: thuis in security en privacy.

2 personen luisteren aandachtig
Foto Ronals Prins

Keynote Ronald Prins

Ronald Prins, voormalig directeur Fox-IT en mede-oprichter Hunt & Hackett, verzorgt op 4 februari een interactieve keynote. Daarin zoomt hij onder meer op het actuele dreigingsbeeld in Nederland.

Lees meer

Drie mensen met computer aan het een tafel in gesprek

Programma

Het programma van deze online editie is zeer divers: volg een van de workshops, volg een parallelsessieronde, en neem interactief deel aan de keynote. Uiteraard reiken we ook dit jaar weer de SURF Security- en Privacy-award uit.

Naar programma

Vrouw achter laptop op de bank

Thema: thuis in security en privacy

Ben jij helemaal thuis in actuele security- en privacyzaken in onderwijs en onderzoek? Laat je bijpraten op 4 februari!

Lees meer

SURF Privacy- en Securityconferentie in het kort

  • Wanneer: 4 februari 2021
  • Waar: online
  • Voor wie: security-experts, informatiebeveiligers, privacy officers of functionarissen gegevensbescherming in het mbo, hbo, wo, bij umc's en onderzoeksinstellingen. Niet-aangesloten instellingen zijn uitgesloten van deelname.

Schrijf je in

Je kunt je inschrijven voor het plenaire deel. Wil je ook een van de workshops volgen? Schrijf je je daarvoor separaat dan in!

Naar inschrijven

 

Close-up van handen die op een laptop typen