SURFcumulus: veilig en makkelijk naar de cloud

Wil je ook rechtmatig en veilig clouddiensten van topaanbieders inzetten? Gebruik dan de expertise van SURFcumulus! SURF heeft de aanbesteding al gedaan en controleert doorlopend de kwaliteit, veiligheid en wetgeving. De diensten gebruik je 'pay-as-you-go' en kennis spijker je bij met verschillende opleidingen en trainingen.

afbeelding van cloud iconen verbonden in een netwerk

SURFcumulus Professional Services: advies op maat

Wil jij ook de oneindige mogelijkheden van cloud aangrijpen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wij selecteerden alvast verschillende cloudaanbieders in de onderzoeks- en onderwijssector en weten precies wie bij jouw cloudbehoefte past!

SURFcumulus Professional Services

Hulp met je cloudomgeving opzetten en beheren

Een cloudomgeving opzetten en beheren die volledig aan je verwachtingen en eisen voldoet; wie wil dat nou niet? Soms heb je eenvoudigweg de kennis en ervaring niet in huis en wil je hulp met bijvoorbeeld een cloudlandingzone inrichten, een cloudmigratie uitvoeren, of een cloudomgeving beheren.

Dynamisch Aankoop Systeem

We vonden al die kennis en bundelden het in SURFcumulus Professional Services. We richtten het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) in; een online aanbestedingsplatform waarin instellingen hun opdracht bekend maken aan de markt. Marktpartijen (cloudspecialisten) dienen dan hun offerte in. Deze cloudspecialisten kwalificeerde SURF al eerder en zij kennen de onderzoeks- en onderwijssector goed. Je krijgt dus gegarandeerd alleen van experts een aanbod.

Samen maken we je behoefte helder

Vind je het lastig om je opdracht te formuleren? SURF kan je hierbij helpen. In de vorm van workshops krijgen we samen je behoefte helder. Vervolgens plaatsen we deze als opdracht in het DAS. Zo hoef je zelf geen aanbesteding te doen!

Voordelen SURFcumulus Professional Services

  • De beste marktpartijen met kennis van de sector, door SURF geselecteerd
  • Hulp in je behoefte aanscherpen en je opdracht formuleren
  • Via je opdracht in het DAS selecteer je de meest geschikte marktpartij
  • Geen eigen aanbesteding nodig
  • Sluit volledig aan op het SURFcumulus-aanbod