Logo van Publinova
Nieuws

Publinova: nu ook mobiel toegankelijk

Vanaf half mei is Publinova ook toegankelijk via mobiele apparaten, waardoor gebruikers gemakkelijker toegang hebben tot het platform, waar ze ook zijn.

Publinova: altijd beschikbaar

Sinds half mei is Publinova ook toegankelijk via mobiele apparaten. Hierdoor heb je als gebruiker gemakkelijker toegang tot het platform, waar je ook bent. En er is meer! Wist je bijvoorbeeld dat je nu ook redactionele items kunt volgen op Publinova? En dat je meldingen kunt ontvangen wanneer er een nieuw artikel wordt gepubliceerd over projecten, personen, producten of partijen die je volgt? Zo blijf je altijd op de hoogte over ontwikkelingen waar jij geïnteresseerd in bent.

Groeiende interesse

De interesse in Publinova vanuit hogescholen blijft groeien. Zo zijn 5 nieuwe hogescholen gestart met de leergang 'Voorbereiden op Publinova'. Daarbij hebben 13 hogescholen interesse getoond om het platform in de toekomst te gaan gebruiken. Hierdoor wordt het open delen van praktijkgericht onderzoek steeds beter mogelijk gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Sluit jouw instelling ook aan!

Mastodon en LinkedIn

Op publinova.nl kun je elke week een nieuw artikel lezen vanuit onze redactie. En, last but not least, Publinova is nu ook te vinden op LinkedIn en Mastodon. Volg ons vooral als je geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen en updates over het platform!

Dit artikel is relevant tot