Oefening

Doe mee met HALON en hack een onderwijsinstelling

Ben jij student of medewerker met een hackersmindset? En wil je het Nederlandse onderwijs cyberweerbaarder maken? Dan is HALON iets voor jou! Ga de strijd aan met andere teams om kwetsbaarheden te vinden bij verschillende onderwijsinstellingen. We zijn bezig met de voorbereidingen van HALON 2024.

Drie studenten achter een laptop
Datum nader te bepalen

Over HALON

HALON (Hack Al het Onderwijs in Nederland) is een hackevenement voor het onderwijs, door het onderwijs. Met je team ga je op zoek naar kwetsbaarheden in de open IP-reeksen en een aantal domeinnamen van diverse Nederlandse onderwijsinstellingen. Door het vinden kwetsbaarheden, draag je ook bij aan de cyberweerbaarheid van deze instellingen. De organisatie is in handen van SURF, het ict-samenwerkingsverband voor onderwijs en onderzoek. We zorgen voor een goede afhandeling van gevonden kwetsbaarheden.

Voor wie?

HALON is bedoeld voor studenten en medewerkers van universiteiten, hogescholen en mbo's. Het is handig als je al goed je weg weet in IT-systemen, maar ook als je nog niet zo ervaren bent, ben je van harte welkom.

Vragen?

Neem contact op met halon@surf.nl.