Seminar
Online seminar What's Next @ SURFconext

Bij de online editie van What's Next @ SURFconext op donderdag 10 juni hoorde je alles over de laatste ontwikkelingen binnen SURFconext. Ook praatten we je bij over actuele zaken op het gebied van Identity en Access Management.

Dagvoorzitter Remc Rutten en Femke Morsch in de studio van What's Next @ SURFconext

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina zetten we een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij. Wil je het event volgen, maar heb je geen geluid en/beeld? Waar kun je inloggen om het event te volgen? Worden de presentaties gedeeld? De antwoorden op deze en andere vragen, vind je hieronder.

Vragen over inloginformatie

Hoe kan ik meekijken?
Als je je aangemeld hebt voor dit event ontvang je op 10 juni rond 9.00 uur een mail met inloginformatie. Het event wordt gestreamd via Webex. Geen mail ontvangen? Check je spambox en stuur anders een mail naar events@surf.nl

Vragen over Webex

Moet ik Webex downloaden?
Nee, je kan ook deelnemen via de browser. De verbinding is wel stabieler in de applicatie, dus de Webex-app downloaden is wel aan te raden.

Ik hoor/zie niets, wat moet ik doen?
Probeer Webex nogmaals op te starten. De stream werkt beter via de applicatie, dus als je via de browser kijkt, zou je ook de Webex-app kunnen downloaden. Onderin je Webex-scherm kan je bij het icoontje voor de microfoon en de camera het geluid en beeld testen.

Vragen over presentaties en/of opnames

Komen de presentaties beschikbaar?
Ja, de presentaties delen we zo snel mogelijk na het event. Als je je aangemeld hebt voor dit event, krijg je een overzicht van de (beschikbare) presentaties in je mail. Hou anders onze socials of deze website  in de gaten.

Komen de opnames beschikbaar?
Ja, de opnames delen we zo snel mogelijk na het event. Als je je aangemeld hebt voor dit event, krijg je een link naar de (beschikbare) opnames in je mail. Hou anders onze socials of deze website in de gaten.

Overige vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar events@surf.nl.