Gezamenlijke inkoop ict-voorzieningen

We kopen ict en content in tegen de best mogelijke voorwaarden en zorgen ervoor dat je deze makkelijk kunt gebruiken. Daarnaast ondersteunen we je bij inkooptrajecten die we voor instellingen gezamenlijk uitvoeren.

Diensten

Handen met computer met groen op de achtergrond reflecterend in het scherm

Ict-inkoop

Ict-producten en diensten kun je natuurlijk zelf inkopen, maar dit kost veel tijd, kennis en geld. Je kunt ook gebruik maken van 1 van de inkoopmogelijkheden van SURF. We bundelen de vraag en behoefte bij instellingen en kopen op basis hiervan soft- en hardware in. Uiteraard tegen de best mogelijke voorwaarden.

Lees meer

Content-inkoop

Naast de inkoop van ict kun je bij SURF ook terecht voor de inkoop van content. SURF sluit in opdracht van de samenwerkingsverbanden van universiteits- en hogeschoolbibliotheken overeenkomsten met uitgevers.  

Lees meer 

Ict-inkoopmogelijkheden

3 inkoopmogelijkheden

Afhankelijk van de vraag van instellingen en het aanbod in de markt kiest SURF voor iedere dienst de meest geschikte inkoopmogelijkheid. We bieden je 3 verschillende inkoopmogelijkheden: 

Leveranciers per domein

Volwassenen in gesprek in een creatieve ruimte

Beschikbare overeenkomsten

Hier vind je een overzicht van de leveranciers waarmee we een overeenkomst hebben afgesloten. Bekijk per domein welk type overeenkomst er beschikbaar is. 

Lees meer

Close up handen op laptop met mobiele telefoon

Compliancy

Vanuit de AVG is een DPIA noodzakelijk, als er sprake is van grootschalige verwerking van persoonsgegevens of gevoelige persoonsgegevens.

Lees meer

Doe inspiratie op

Kom op 12 maart naar de Challenge day

Massa, kracht en volume geeft resultaat

SURF heeft de aanbesteding netwerkcomponenten met succes voltooid
Meer weten?