Projecten Leermaterialen delen en hergebruiken

Leermaterialen delen en hergebruiken biedt kansen voor innovatie en kwaliteitsverbetering van het hoger onderwijs. Het ministerie van OCW stelt jaarlijks geld beschikbaar voor een stimuleringsregeling om dit te bevorderen. Op deze pagina vind je een overzicht van de projecten die aan deze regeling hebben deelgenomen.

Stimuleringsregeling open leermaterialen
Open leermaterialen

Bèta-projecten

Lees meer over de bèta-projecten van instellingen die hebben deelgenomen aan de stimuleringsregeling open en online onderwijs voor pijler leermaterialen delen en hergebruiken.

Naar de projecten

Stimuleringsregeling open leermaterialen

Gamma-projecten

Lees meer over de gamma-projecten van instellingen die hebben deelgenomen aan de stimuleringsregeling open en online onderwijs voor pijler leermaterialen delen en hergebruiken.

Naar de projecten

medische projecten

Medische projecten

Lees meer over de medische projecten van instellingen die hebben deelgenomen aan de stimuleringsregeling open en online onderwijs voor pijler leermaterialen delen en hergebruiken.

Naar de projecten

Projecten geesteswetenschappen

Projecten geesteswetenschap

Lees meer over de projecten geesteswetenschap van instellingen die hebben deelgenomen aan de stimuleringsregeling open en online onderwijs voor pijler Leermaterialen delen en hergebruiken.

Naar de projecten

Stimuleringsregeling online onderwijs

Projecten online onderwijs

Bekijk ook de projecten van pijler online onderwijs van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs.

Naar de projecten