Stimuleringsregeling Open en online onderwijs

ict in het onderwijs biedt kansen voor innovatie en kwaliteitsverbetering. De minister van OCW stelt daarom dit jaar voor het laatst financiering beschikbaar via de stimuleringsregeling Open en online onderwijs, die SURF coördineert. Het was mogelijk om je voorstel tot en met 15 december 2021 in te dienen.

Twee studenten aan tafel achter een laptop in de bibliotheek

31 aanvragen voor laatste ronde stimuleringsregeling Open en online onderwijs

Voor de laatste ronde van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs stelt de minister van OCW 1,4 miljoen euro subsidie beschikbaar. Er zijn 31 voorstellen ingediend, die opgeteld 3,3 miljoen euro aanvragen. Er moet dus een selectie gemaakt worden: in mei 2022 wordt bekend welke voorstellen de minister van OCW honoreert.

Lees meer

Stimuleringsregelingen
AnatomyTOOL

Ruim 4000 leermaterialen over anatomie vrij hergebruiken via edusources

Dankzij de stimuleringsregeling open en online onderwijs is het project AnatomyTOOL ontwikkeld. Dit project biedt een ruime collectie anatomische beeld- en leermaterialen aan die te delen en hergebruiken zijn.

Lees meer

 

Projecten online onderwijs

Bekijk de projecten van pijler online onderwijs die zijn ontwikkeld dankzij de Stimuleringsregeling open en online onderwijs.

Bekijk de projecten

Studenten - Robert Lagendijk.jpg
Stimuleringsregeling open leermaterialen

Projecten leermaterialen delen en hergebruiken

Bekijk de projecten van pijler open leermaterialen die ontwikkeld zijn dankzij de Stimuleringsregeling open en online onderwijs.

Bekijk de projecten

Pijler Open leermaterialen

Met de pijler Open leermaterialen dagen we deelnemers uit om samen met andere vakdocenten collecties van open leermaterialen op te bouwen en hergebruiken binnen de vakcommunity.

Meer informatie over Open leermaterialen

Lieke Rensink

Lieke Rensink

Stel mij je vragen over open leermaterialen.
Telefoonnummer
+31 88 787 36 76
Annette Peet

Annette Peet

Stel mij je vragen over online en blended onderwijs.
Telefoonnummer
+31 88 787 36 08